Witam to ja ponownie tym razem zalozylam swoje konto.
Nazywam się Aleksandra dostałam namiar od znajomej która tu się już udzielala.
Mam wielki problem. Poznałam faceta lat 41 spotykaliśmy się w każdy weekend bo mieszka on gdzie indziej. On po nieudanym związku z 7 letnia córka. Ja po rozwodzie. Planowaliśmy przyszłośc by być razem. Do momentu kiedy zaszłam w ciąże niespodziewanie. On kazał mi usunąć, wybrać albo on albo dziecko i on znika. Bo nie jest gotowy w tym momencie, ze nie chce zaczynac zwiazku od dziecka, że jeśli będę jeszcze chciała będziemy mieli dziecko kiedy indziej. Kiedy powiedziałam mu ze nie usunę obraził się na mnie powiedział że teraz ze mną nie będzie że mi nie ufa że się mnie boi. I milczy. Ja nigdy nie chcialam go do niczego zmuszac rozumiem ze ma prace nie rzuci tego i nie wprowadzi sie do mnie z dnia na dzień ale jest jeszcze czas. Mozna by to bylo jakos sprobowac ulozyc a nie zrywac kontakt tymbardziej jesli sie kocha. Ja tez noe planowalam tego mam prace bardzo wymagajaca robie kursy. Dzuecko wywroci moje zycie do gory nogami ale nie usune ciazy jemu nic sie nie zmieni jsk widac. Nie bedzie go jak zacznie chodzic mowic plakac w nocy. ... Ja po prostu nie rozumiem dla czego??????Kocham go tęsknię do tego ciąża mi nie służy. Mam wysokie ciśnienie nie mogę się denerwować ale jak tego nie robić. Płacze całymi dniami. Nie potrafię się skupić na pracy. Nie odzywam się do niego ale mam wielką ochotę to zrobić.
Pomocy.