Otóż jestem z Dziewczyna ponad 3 lata ona ma teraz 19 ja 23 .Wszystko układało się były wzloty i upadki ale ostatnio była taka pora ,że nie wiedziałem czy nadal ją kocham była rozmowa jedna druga jakoś to się klei dalej nawet jest fajnie.Jestem osobą ambitną co się nie nudzi ona wręcz przeciwnie cały czas to samo matury nie daje bo zda sobie za rok po szkole ( to już sukces bo nie jest skora do jakiejkolwiek nauki wyprosiłem to aż w końcu mam gdzieś jej naukę itd bo ubrzydło mi proszenie i motywowanie ) nie jest osobą ambitną nie ma żadych zainteresowań nic nie robi .Jej dzień to wstać do szkoły wrócić zjeść położyć się pospać obudzić się pójść się wykąpać dalej leżeć spać. Było raz tak ,że tak marudziła ze musiałem z nią porozmawiać o tym bo juz nie moglem wytrzymać .Nie wiele ma przyjaciółek tak samo i znajomych .(może brak ambicji i chęci do byleczego wywodzi się od rodziny bo jej ojciec wyprowadził się przez alkohol jej mama pracuje jako sprzątaczka i ma włącznie z nią 3 córki(i wg mnie nie dorosła do bycia matką ) Jest naprawdę kochana piękna śliczna troszczy się i wgl .Ale niby jest ok ale brakuje mi takiego czegoś ,że np może na rowery pojedziemy tutaj albo sobie poćwiczymy takiej inwersji aby coś działać z jej strony (zwykle to ja myślę i proponuje) .Jak proponuję aby pojechać na rower to rano nie , w południe za gorąco można wieczorem ale to pojechać dalej gdzieś nie ma sensu bo zaraz noc ,pochodzić gdzieś po lasach górach nie bo zmęczy się albo coś innego . I teraz jak zwykle z miłością były problemy z mojej strony ogólnie jak były miedzy nami jakieś zgrzyty to zdaje mi się,że ja jakoś to zagaszałem niedawno napisała ,że nie piszę do niej jak kiedyś ,że piszę aby pisać ja nie zauważyłem zmiany to poprosiłem ją o wyjaśnienie co się zmieniło to ona ,że jak nie widzę tego to nie ma sensu o tym rozmawiać .
Czy może ktoś mi wyjaśnić bo ja już nie rozumiem ?
Z góry dziękuję ! i Pozdrawiam
Ps jeżeli chodzi o pieszczoty, sex to w większości wypadków ja inicjuję np ja jej piersi wymasuję i skieruję jej ręke na doł to dosłownie 30 s zajmie się i tyle . Nie będę jej zmuszał na siłę przecież