Opis na portal randkowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Opis na portal randkowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Opis na portal randkowy

Cześć smile
Działam w kierunku znalezienia swojej partnerki. Bardzo chcę się wyróżnić opisem dlatego proszę was o opinie.

Kręcę się po tym świecie już jakiś czas i nauczyłem się, że trzeba do czegoś dążyć aby być szczęśliwym. Obecnie kieruje mną rozwój osobisty a dokładnie pokonywanie wewnętrznych barier takich jak wystąpienia publiczne. Mam ogromny pociąg do sportów ekstremalnych w których ocieram się o śmierć. Posiadam specyficzne poczucie humoru, które można znienawidzić lub pokochać. Nie jestem kimś kogo można ignorować i nie powiem nigdy o sobie, że jestem normalnym facetem. 

Opis partnerki

Wymarzona dziewczyna to taka, która emanuję kobiecością. Dba o siebie i się uśmiecha. Bez uzależnień ale delikatnie szurnięta psychicznie smile Odważna na tyle by powiedzieć na głoś co myśli bez owijania w bawełnę.
158-170 cm, kobiece kształty, blondynka (nie jest to tak ważne)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opis na portal randkowy

W opisie wpisz tylko pierwsze zdanie "bardzo chce sie wyroznic opisem" :DD

Nie korzystam z portali randkowych wiec moglabym Ci jedynie odpowiedziec mocno subiektywnie - ale przeciez taki opis kazdy odbierze inaczej, to nie wiem czy moje odczucia bylyby tutaj wazne wink sugestia: jeśli bycie blondynka nie jest takie wazne to usun ten wpis.

3

Cześć:) bardzo niedawno założyłem podobny temat, sprawdź jakie rady dostałem bo były naprawdę świetne: https://www.netkobiety.pl/t116729.html
Nie wiem czy precyzowanie wzrostu u dziewczyny jest aż tak ważne, mi nie zależałoby:) ale każdy ma inny gust. Jakie to sporty ekstremalne? Ewentualnie możesz takim niedokończonym opisem zachęcić innych żeby zapytali:) to jest początek rozmowy. Powodzenia:)!

4

Ratel88 napisał/a:

Wymarzona dziewczyna to taka, która emanuję kobiecością. Dba o siebie i się uśmiecha. Bez uzależnień ale delikatnie szurnięta psychicznie smile Odważna na tyle by powiedzieć na głoś co myśli bez owijania w bawełnę.
158-170 cm, kobiece kształty, blondynka (nie jest to tak ważne)

Po pierwsze:
Pisz w drugiej osobie:
Emanujesz kobiecością. Dbasz o siebie. Uśmiechasz się na okrągło [itp]

Po drugie:
jeśli nie takie ważne, to nie pisz, że blondynka

5

Czym jest ta kobiecość i czym jest dbanie o siebie? Warto to zdefiniować, bo każdy postrzega to inaczej

6

Skąd jesteś?

7

Bardzo dziękuję za pomoc smile Kilka wskazówek takich jak pisanie w drugiej osobie czy nie potrzebne wskazywanie ulubionego koloru włosów, zostały już wprowadzone.

8

Ratel88 napisał/a:

Mam ogromny pociąg do sportów ekstremalnych w których ocieram się o śmierć.

śmierć to bym sobie darował.
To brzmi jak: zwiąż się ze mną, zostań młoda wdową. lol

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Opis na portal randkowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024