facet umawia się na spotkanie, ale nie podtrzymuje kontaktu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » facet umawia się na spotkanie, ale nie podtrzymuje kontaktu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: facet umawia się na spotkanie, ale nie podtrzymuje kontaktu

Cześć,

Co myślicie o sytuacji, kiedy facet poznany przez internet (tinder) umawia się na spotkanie po jednej rozmowie (ponad tydzień do przodu), ale później nie wykazuje inicjatywy, aby podtrzymać rozmowę do spotkania, dowiedzieć się czegoś wiecej o mnie? Jedynie krótkie umówienie się na spotkanie i potwierdzenie, że aktualne. Za pierwszym razem fajnie nam się rozmawiało. Po kilku dniach sama napisałam, żeby jednak czegoś więcej się o nim dowiedzieć. Znowu nam się fajnie rozmawiało. Liczyłam, że kolejnym razem on napisze i nic. Czy jego nie interesuje z kim się spotyka? Nie chce mu się? Czy to takie przeciąganie liny (pokażę, że wcale tak bardzo mi nie zależy, niech kobiety się starają)

Czy to jest częste zachowanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet umawia się na spotkanie, ale nie podtrzymuje kontaktu
aniuu1 napisał/a:

Cześć,

Co myślicie o sytuacji, kiedy facet poznany przez internet (tinder) umawia się na spotkanie po jednej rozmowie (ponad tydzień do przodu), ale później nie wykazuje inicjatywy, aby podtrzymać rozmowę do spotkania, dowiedzieć się czegoś wiecej o mnie? Jedynie krótkie umówienie się na spotkanie i potwierdzenie, że aktualne. Za pierwszym razem fajnie nam się rozmawiało. Po kilku dniach sama napisałam, żeby jednak czegoś więcej się o nim dowiedzieć. Znowu nam się fajnie rozmawiało. Liczyłam, że kolejnym razem on napisze i nic. Czy jego nie interesuje z kim się spotyka? Nie chce mu się? Czy to takie przeciąganie liny (pokażę, że wcale tak bardzo mi nie zależy, niech kobiety się starają)

Jak długo/dużo rozmawialiście przed umówieniem się na spotkanie? Jaka była, że tak się wyrażę jakość tych wcześniejszych rozmów?

3

Rozmawialiśmy tylko raz wcześniej zanim rzucił propozycję spotkania na kawę. To była taka luźna rozmowa, ale dłuższa. O zainteresowaniach, jak lubimy spędzać czas.. takie tam. Ogólnie pozytywne wrażenie. Jakoś tak ciepło na sercu. Wygląda na normalnego, raczej spokojnego gościa. Twierdzi, że jest zapracowany ( jednak szybko odpowiada, kiedy do niego piszę). Mieszka blisko a ja nie mam problemu, żeby się spotkać w 4 oczy. Ogólnie zakładałam, że przez tydzień jeszcze sobie porozmawiamy i najwyżej odwołam jeśli zmienię zdanie ;P. 

W sumie to nie jest to wielki problem dla mnie, ale nie spotkałam się z taką sytuacją tongue i ciekawa jestem doświadczeń innych osób.

Faceci często proponują mi spotkanie na kawę po jednej, dwóch rozmowach, ale też zawsze piszą ;P
Zwykle te spotkania okazują się niewypałem, od razu widzę, że facet mi się nie podoba. W najlepszym razie miłym spotkaniem na kawę. W każdym razie nic ciekawego z tego nigdy nie wyszło.

4

Wygląda na szkołę pua-srua, czyli jak najszybciej dążyć do spotkania, a na spotkaniu jak najszybciej dążyć do intymności itd., przy czym nie okazać w żaden sposób, że mu zależy na znajomości. Zapoznaj się z PUA-kami i sama zastanów się czy leży Ci ich filozofia randkowa/związkowa/życiowa.

5

A dziękuję. Nie słyszałam o PUA. Ale z tym podejściem już się spotkałam wink

6

To Tinder. Nie ma co się spodziewać elaboratów.
Facet pewnie pisze z 10 innymi jednocześnie a Ty nie jesteś na górze jego priorytetów.

7

Ja godzę się na spotkania tak szybko tylko dlatego, że na żywo widzę o wiele więcej i szybciej po zachowaniu osoby. Na zdjęciach i w opisach można pokazać wszystko. Ogólnie nie jestem fanką tych internetowych portali, ale od czasu do czasu próbuję tam szczęścia.

8

Ja bym nie przywiązywala do tego żadnej wagi. I tak wyjdzie na spotkaniu, czy coś iskrzy, czy jednak nie.

9 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-25 13:15:28)

Wstrętny, szowinistyczny post, poniżej poziomu forum, i poniżej poziomu płyt tektonicznych.
Wielokrotnie upominany autor, zasłużył nim sobie na 1 ostrzeżenie

10

InzP napisał/a:

ciap

Ja Ci wierzę- jesteś mitomanem, nawet pisząc tego posta.
Whatever- zawsze możesz się oszpecić, z chęcią i ciebie oszukamy ;-)

11

InzP napisał/a:

ciap

Myślisz że tylko brzydcy ludzie są oszukiwani? Spokojnie, jeszcze się naliżesz tego miodu, że się aż porzygasz. I wtedy zrozumiesz jakie głupoty chrzanisz teraz.  I komu największą krzywdę robisz...

12

Nie przejmuj się nim ani cała tą sytuacją. Pewnie sobie klika z kilkoma i się na jednej nie może skupić. Wg mnie najlepiej  robić to samo smile Nie zamierzaj się tylko na jednego faceta. Na portalach jest wiele  możliwości. Z jednym się spotkaj na kawę, z innym pisz... Nie zobowiązuj się do niczego . Jak trafisz na KONKRETNEGO osobnika i po dwóch stronach zaiskrzy to obydwoje odpuścicie dalsze poszukiwania. W innym wypadku wg. mnie nie ma sensu tracić zdrowia, czasu i energii na rozkminy " a o co mu chodzi.." No prawdopodobnie o sex mu tylko chodzi big_smile

13

Dużo rozkmin, a jak dla mnie po prostu autorka nie wpadła mu w oko. Niestety bardzo często różnica między internetem, a tym co na żywo jest kolosalna.

14

Spotkałam się z nim. Sympatyczny gość, ale wydawał się strasznie zestresowany sytuacją. Cały czas zaciskał dłonie i miał niepewny wyraz twarzy. Ogólnie trzymał dystans. Nie wydaje się jakimś ekspertemod uwodzenia wink

15 Ostatnio edytowany przez Anulka1987 (2019-01-25 12:46:48)

aniuu1 napisał/a:

Spotkałam się z nim. Sympatyczny gość, ale wydawał się strasznie zestresowany sytuacją. Cały czas zaciskał dłonie i miał niepewny wyraz twarzy. Ogólnie trzymał dystans. Nie wydaje się jakimś ekspertemod uwodzenia wink

a moze ma żonę lub dziewczynę i się stresował żeby go nie przyłapała ? Nie twierdzę, ze tak jest ale jest to jakieś powód dla którego nie mógłby podtrzymywać kontaktu. Nie znasz go więc najlepiej brać wszystkie ewentualności pod uwagę.

16

Anulka1987 napisał/a:
aniuu1 napisał/a:

a moze ma żonę lub dziewczynę i się stresował żeby go nie przyłapała ? Nie twierdzę, ze tak jest ale jest to jakieś powód dla którego nie mógłby podtrzymywać kontaktu. Nie znasz go więc najlepiej brać wszystkie ewentualności pod uwagę.

Zgadza się, ale nie ma co zakładać najczarniejszych scenariuszy. Pierwsze wrażenie, jakie odniosła Autorka jest takie, że to raczej nieśmiały typ człowieka, a jego zachowanie może wynikać z tego, że naczytał się PUA-ków, albo jest aspołeczny. Jak jest wyjdzie z czasem. To dopiero pierwsze spotkanie, więc ono tak naprawdę nic jeszcze nie znaczy. Najważniejsze, że nie wygląda na kogoś pokroju InzP, bo to są jednostki niereformowalne, od których najlepiej trzymać się z daleka.

17

Może facet nie lubi pisać i tinderowy czat to tylko most do spotkania? Ja tak mam. Nie kręcą mnie czaty z ludźmi, których nie znam, z którymi nie mam tematów. Jakąś wymianę myśli można mieć z kimś, kogo się lubi, a na to jest czas po kilku- czy kilkunastu spotkaniach.

18

aniuu1 napisał/a:

Cześć,

Proponuję olać - PUA albo rozmawia z kilkoma osobami jednocześnie.
Ty znajdziesz sobie swojego, który poświęci Ci czas smile

19

Hmm... Nie mam pojęcia co to jest  InzP wink Poza tym, że człowiek wyglądał na zestresowanego i nieśmiałego, to całkiem do rzeczy mówił i interesująco.

Dla mnie temat jest skończony i nie będę już udzielała się w tym wątku.

20

aniuu1 napisał/a:

Hmm... Nie mam pojęcia co to jest  InzP wink

Wiedziałabyś, gdybyś czytała posty w swoim własnym wątku...

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » facet umawia się na spotkanie, ale nie podtrzymuje kontaktu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024