Jestem Wujkiem dla 3 dzieciaczków 9l,1l i 3 tygodniowego noworodka.
9 l jak to wiek chłopaka jest wszędzie, nie usiedzi w miejscu często przerywa w rozmowie w szkole no dokucza ale jak to dziecko, oceny ma dobre. tydzień przed świętami chłopak w pierwszym dniu szkole pobił się z chłopakiem dwa dni puźniej poszedł do koleżanki i nie zgłosił tego nikomu rodzice się martwili w tym ja ale później się okazało że był u koleżanki blok dalej, no ale w trzecim razem poszło o coś w szkole i dziewczynce wrzucił telefon do ubikacji wtedy szwagier się zdenerwował tak ze złością usunął mu telewizor z pokoju do tej pory niema, gdy coś ogląda na youtube to podskakuje, chłopak wo-gule nie reaguje na kary dalej robi to samo szwagier moim zdaniem za bardzo pokazuje nad nim że on tu ma władzę np wczoraj powiedział coś do chłopaka on się rozpłakał on mu odpowiedział że jesteś dziewczynką, myślę że go to za bolało psychicznie bo poszedł ze złością i płaczem odchodząc do pokoju nie jestem dziewczynką, szwagier mówi chodź tu głośnym głosem, jak na moje oko chłopak ma ADHD bo nie skutkują żadne kary, podskakiwanie, a druga sytuacja dziś dał klapsa w pupę temu rocznemu a za co a za to że go bił o przed ramię, szwagier gdy go bił mówił do niego niebij mnie to posadził chłopaka na pufie tyłkiem do góry i wtedy uderzył w pupę chłopak z płaczem poszedł do drugiego pokoju i tam płakał a on w tym samym momencie mówił, już nie będzie mnie bił więcej a mówiłem mu to co sądzicie o tym wszystkim