Pilot wycieczek czy pakować się w związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pilot wycieczek czy pakować się w związek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez EwelinkaKompleksiara (2019-01-05 22:21:59)

Temat: Pilot wycieczek czy pakować się w związek

Witam. Poznałam fantastycznego faceta. Jest 3 lata starszy odemnie Ale nie o tym. Ostatnio przypadkiem wymkselo mu się że planuje wybrać się na kurs pilota wycieczek i rozwaza pracę w tym zawodzie.Planujem wspólną przyszlosc.Jesteśmy razem od ponad roki Jestem tym zaskoczona bo oboje nie lubimy rozłąk. I mam pytanie do k olezanek forumowiczek. Jak wygląda taka praca? Jak dlugo trwa sezon? Ile sie n est w domu a ile na wyjazdach ? Czy sylwka i ferie zimowe tez taki pilot jezdzi? Czy ktoras z was jest w takim zwiazku z pilotem  albo pilotka ? Czy on ma szanse na przetrwamie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Pilot wycieczek czy pakować się w związek
EwelinkaKompleksiara napisał/a:

Witam. Poznałam fantastycznego faceta. Jest 3 lata starszy odemnie Ale nie o tym. Ostatnio przypadkiem wymkselo mu się że planuje wybrać się na kurs pilota wycieczek inrozwaza prwce w tym zawodzie.Planujemy wspolna przyszlosc.Jesteśmy razem od ponad roki Jetsem tym zaskoczona bo oboje nie lubimy rozlak. I mam pytanie donkolezanek forumowiczek. Jak wygląda taka praca? Jak dlugo trwa sezon? Ile sie njest w domu a ilr na wykazdach? Czy sylwka i ferie zimowe tez twki pilot jezdzi? Czy ktoras z was jest w tajim zwiazku? Czy on ma szanse na przetrwamie?

A można prosić jeszcze raz to samo, ale po polsku?

3 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2019-01-05 22:18:18)

I mam pytanie donkolezanek forumowiczek. Jak wygląda taka praca?

Wystarczy wyguglować " Jak wygląda praca pilota wycieczek" i masz kupę blogów na ten temat.

Janix2 napisał/a:

I mam pytanie donkolezanek forumowiczek. Jak wygląda taka praca?

Wystarczy wyguglować " Jak wygląda praca pilota wycieczek" i masz kupę blogów na ten temat.

Owszem są Ale nie ma w nich odpowiedzi na moje pytania. Pierwszą wiadomość edytowalam, żeby była bardziej przejrzysta.

5

Witam. Poznałam fantastycznego faceta. Jest 3 lata starszy odemnie Ale nie o tym. Ostatnio przypadkiem wymkselo mu się że planuje wybrać się na kurs pilota wycieczek i rozwaza pracę w tym zawodzie.Planujem wspólną przyszlosc.Jesteśmy razem od ponad roki Jestem tym zaskoczona bo oboje nie lubimy rozłąk. I mam pytanie do k olezanek forumowiczek. Jak wygląda taka praca? Jak dlugo trwa sezon? Ile sie n est w domu a ile na wyjazdach ? Czy sylwka i ferie zimowe tez taki pilot jezdzi? Czy ktoras z was jest w takim zwiazku z pilotem  albo pilotka ? Czy on ma szanse na przetrwamie?

Taka praca do raczej dla singla. Ja zalecam szczera rozmowę

6 Ostatnio edytowany przez tomaszz12 (2019-01-06 13:04:48)

Jest to praca tez pełną pokus I stwarzając roznorakieokazje do zdrady. Moze nie reraz ale jak będziesz w ciąży Twój facet bedzie chciał sobie ...

tomaszz12 napisał/a:

Jest to praca tez pełną pokus I stwarzając roznorakieokazje do zdrady. Moze nie reraz ale jak będziesz w ciąży Twój facet bedzie chciał sobie ...

To fakt ale mnie bardziej martwią rozlaki tyl3 czasu bez niego. Bez widzenia sie na żywo rozmowy itp.

8

Skoro już teraz martwisz się, to daj człowiekowi spokój. Niech ma okazję spotkać inną kobietę, dla której rozłąka czy bycie w ciąży nie jest równoznaczne ze zdradą. Rozstając się podaj mu prawdziwy powód, czyli swoje myślenie i swe wyobrażenia o związku z pilotem wycieczek. Ty zaś szukaj mężczyzny z identyczną jak Twoja hierarchią wartości, inaczej spotkasz się z kolejnym rozczarowaniem "związkowym".

Wielokropek napisał/a:

Skoro już teraz martwisz się, to daj człowiekowi spokój. Niech ma okazję spotkać inną kobietę, dla której rozłąka czy bycie w ciąży nie jest równoznaczne ze zdradą. Rozstając się podaj mu prawdziwy powód, czyli swoje myślenie i swe wyobrażenia o związku z pilotem wycieczek. Ty zaś szukaj mężczyzny z identyczną jak Twoja hierarchią wartości, inaczej spotkasz się z kolejnym rozczarowaniem "związkowym".

Tylko że jak się poznaliśmy to nasze hierarie wartości byly te same . Mial inny pomysł na zycie na pracę. Moim zdaniem ciekawszy I bardziej dochodowy nie kolidujacy z wartościami. Przypuszczam że gdyby sie nie wyglądał to do tej pory nie wirdzialabym co planuje. Jak sie kogos Kocha to tak trudno zrezygnować odpuścić

10

A gdybyś... przyjrzała się własnym lękom?

A gdybyś... uwierzyła, że praca pilota wycieczek nie jest sprzeczna ze znaną Ci hierarchią wartości?

Wielokropek napisał/a:

A gdybyś... przyjrzała się własnym lękom?

A gdybyś... uwierzyła, że praca pilota wycieczek nie jest sprzeczna ze znaną Ci hierarchią wartości?

Dlatego Droga Koleżanko założyłam ten temat. W Internecie są blogi, czytałam je od deski do deski i tam nie ma odpowiedzi na moje pytania.
Chce dokaldnie wiedzieć ile trwa ten sezon ile bedzoe w domu pomiędzy kolejnymi turnusami itp. Moze taki Diabeł nie straszny jak to malują...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pilot wycieczek czy pakować się w związek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024