Temat skierowany do Pań, jeśli jesteś facetem to szkoda czasu na czytanie.
Hej wszystkim
Jakiś czas temu zakończyłem 5-letni związek. Rozpocząłem poszukiwania nowej partnerki lecz jak na razie bezskutecznie (poszukiwania nie trwają zbyt długo więc jest duża szansa że taki stan niedługo sie odmieni). Jednak chciałbym zapytać tutejsze Panie które z nizej wymienionych cech powinienem jak najbardziej eksponować i które by sprawiły że chętniej byście się z kimś takim umówiły.
Generalnie charakter jest moją mocniejszą stroną lecz z drugiej strony z wyglądem też nie jest chyba źle.
Mam 25 lat, 177cm wzrostu i ważę niecałe 80kg (po rozstaniu zrzuciłem 8kg i w ciagu 3-4 miesięcy planuję dobić docelowo do 70-73. Mam lekko okrągła twarz, duże mięsiste usta i duże niebieskie oczy, mały nos, krótko przystrzyżone włosy w kolorze ciemny blond. Odnośnie figury to nie chce się wypowiadać bo nie jest to docelowo co chcę osiągnąć. Mogę przesłać link do zdjecia na priv w celu oceny, wstawiać tutaj nie chcę bo cenię sobie prywatność.
Odnośnie charakteru mógłbym dużo sie rozpisywać. Lekko uparty, bardzo pogodne usposobienie wiążące się z poczuciem humoru, lubię zwierzęta a w szczególności koty (za inteligencję i samodzielność). Lubię gotować (dobrze mi to wychodzi) grać w tenisa czy badmintona, jeździć na rowerze i snowboardzie. Interesuje się motoryzacją a ostatnio bardziej motocyklami (zdałem prawko i planuję na wiosnę zakupić własny motocykl - to marzenie jeszcze z dzieciństwa). Studiuję na Politechnice Warszawkiej a z zawodu jestem grafikiem komputerowym, i w miarę dobrze zarabiam. Moją pierwszą naturą jest ta wesoła i pogodna lecz często po bliższym poznaniu budzi się we mnie raz na jakiś czas romantyk. Mam bardzo szeroki gust muzyczny (słucham praktycznie wszystko oprócz muzyki klasycznej - chyba jeszcze nie dojrzałem do tego). Znam 4 języki i chcę w przyszłości wyjechać na stałe do Australii.
Chciałbym zaznaczyć że nie jest to ogłoszenie matrymonialne, jedynie chciałbym się dowiedzieć jakie cechy powinienem eksponować przy kontaktach z kobietami (po 5-letniej przerwie w nawiązywania nowych znajomości człowiek jednak potrzebuje trochę czasu żeby się odnaleźć)