Szukam koleżanki z Torunia/Bydgoszczy lub okolic . Mam 40 lat i wiele ciekawych zainteresowań które ciągle ewoluują. Lubię podróżować, siłownie na świeżym powietrzu, fitness, zdrnowy tryb życia, filmy, seriale Netflix.
1 2019-01-05 02:51:49 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-05 02:54:12)
Hej mamy podobne zainteresowania☺
3 2019-01-07 01:35:56 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-07 01:43:28)
Chcesz pogadać przez jakiś komunikator? czy tu na forum? czy może przez maila? Teraz marzę aby ktoś wypełnił mój umysł czymś innym niż myślenie o mojej nieudanej relacji wirtualnej...
Bo rano wstaję i pierwsza moja myśl to czemu tak to się musiało skoczyć itp...
Masz rację że znalezienie koleżanki graniczy z cudem bo ja już od 2 miesięcy próbuję i nic z tego nie wychodzi
a myślę że mogłabym być dla kogoś fajną koleżanką pryjaciółką skoro udawało mi się to przez 10 lat z inną osobą - mężczyzną i gdybym tylko się nie zakochała w tym chłopaku to kto wie może byśmy byli przyjaciółmi do końca życia... ale z facetami ciężko się tylko przyjaźnić.
Kocham cie -konczy przyjazn, zostanmy przyjaciolmi - konczy milosc. Taki lajf
Szukam koleżanki z Torunia/Bydgoszczy lub okolic
. Mam 40 lat i wiele ciekawych zainteresowań które ciągle ewoluują. Lubię podróżować, siłownie na świeżym powietrzu, fitness, zdrnowy tryb życia, filmy, seriale Netflix.
Ja też jestem z tych okolic. Zapraszam do kontaktu
Ja też chętnie Cię poznam, spotkałyśmy się już w innym wątku
Czy jeszcze ktoś tu zagląda ...
8 2019-01-13 00:34:14 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-13 00:34:55)
Ja dzis zaglądnęłam bo wcześniej nie było odzewu to zajęłam się ogladanie seriali
no i się spotykamy w Toruniu
to fajnie
Przeszłam na twój wątek
To co konkretnie było by w cenie 270zł? Dwa noclegi i ?
Przeszłam na twój wątek
To co konkretnie było by w cenie 270zł? Dwa noclegi i ?
Goście mają do dyspozycji komfortowe, nowoczesne i przestronne pokoje z łazienką, klimatyzacją (pokoje lux) i balkonami. Ponadto na terenie obiektu można korzystać z Wi-Fi.
Energii do zwiedzania okolicznych atrakcji dodają aromatyczne posiłki. Śniadania i obiadokolacje podawane są w formie bufetu. Dodatkowe kalorie ulegną spaleniu podczas wieczorków tanecznych.
W trosce o tych, którzy chcą zregenerować siły, centrum proponuje zabiegi spa, np. masaże relaksacyjne, kuracje na twarz i ciało oraz kinezyterapię. Ponadto oferuje leczenie rehabilitacyjne i zabiegi w zakresie schorzeń ortopedycznych.
Tu jest wszystko
Fajna ta TeoDorka
Hej dziewczyny
Napisałam wam maila .
Ten watek jest powiazany z: https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 86&p=3
Hej, hej czy można się jeszcze podczepić?
Hej, hej czy można się jeszcze podczepić?
Oczywiście teraz planujemy spotkanie w Inowrocławiu 23 marca . Serdecznie zapraszamy
Tu więcej szczegółów:
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 86&p=3
Ja akurat 23-ego nie mogę, mam pracującą sobotę
Życzę miłego dnia, oby pogoda dopisała.
Można też zmienić na 30 jak chcesz bo jest wybór albo 30 albo 23
Może być 30 w takim razie. Ja mogę i 23, i 30.
Nie chcę, abyście zmieniały plany ze względu na mnie. 30.03 mi pasuje. A może znajdą się jeszcze inne chętne osoby.
To niech będzie 30.
To niech będzie 30.
Znowu będziemy tylko we trzy?
niepodobna napisał/a:To niech będzie 30.
Znowu będziemy tylko we trzy?
A tego nie wiem
Elwirka się wybierała, ktoś tam jeszcze w moim wątku, ale nie wiem, na czym stanie.
Cześć Kobiety!
Czy można dołączyć do Waszego zacnego grona? W tym roku skończę 32 lata i przyznam, że chciałabym poszerzyć grono znajomych/koleżanek. Jestem otwarta na różne formy spędzania czasu wolnego. Co prawda nie mieszkam ani w Toruniu ani w Bydgoszczy, ale i tu i tu bywam (w Toruniu nawet dosyć często).
Pozdrawiam serdecznie!
Zapraszamy 30.03, w najbliższą sobotę, spotykamy się w Inowrocławiu. Godzina będzie ustalana w tygodniu.
O której byście przyjechały w sobotę?
o 10 bo potem mam o 13:30 następny
27 2019-06-25 18:06:29 Ostatnio edytowany przez DorTusia (2019-06-25 18:54:06)
Cześć, jestem z Torunia również szukam koleżanki lub koleżanek do wspólnych wypadów na basen, miasto, zakupy czy imprezę. Jestem po 30. Niestety nie mam żadnej bliskiej koleżanki z którą mogłabym wspólnie miło spędzić czas lub wybrać się np. Do Spa. Jeśli jesteś lub jesteście zainteresowane napiszcie.
Hej, ja też chętnie poznam koleżankę do pogaduch, wspólnych wyjść itp. Jestem z torunia, 32 l. Pisz na priv.
JA bym chętnie do Sfinxa wyskoczyła