Hej mam pytanie mam straszny problem ze znalezieniem dziewczyny nie chodzi mi o ogólne znalezienie jakiej kolwiek ale o znalezienie takiej która będzie do mnie pasować ja przyciągam kobiety które wgl do mnie nie pasują i mnie takie też przyciągają ale przez różnice charakterów nigdy to nie wychodzi gdzie mam i mam pytanie gdzie ja mam szukać dziewczyny żeby to była normalna z charakteru nie musi mieć jakiegoś charakteru uległego ale żeby nie była jakoś przesadnie twarda bo mam już dość a czuje że potrzebuje kogoś na dłużej
Hej mam pytanie mam straszny problem ze znalezieniem dziewczyny nie chodzi mi o ogólne znalezienie jakiej kolwiek ale o znalezienie takiej która będzie do mnie pasować ja przyciągam kobiety które wgl do mnie nie pasują i mnie takie też przyciągają ale przez różnice charakterów nigdy to nie wychodzi gdzie mam i mam pytanie gdzie ja mam szukać dziewczyny żeby to była normalna z charakteru nie musi mieć jakiegoś charakteru uległego ale żeby nie była jakoś przesadnie twarda bo mam już dość a czuje że potrzebuje kogoś na dłużej
A ile masz lat ?
3 2018-12-30 22:14:18 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-12-30 22:14:32)
Z Twoją interpunkcją to tak w 1. klasie podstawówki bym próbowała. Bo później już się znają na przecinkach i nie będą zainteresowane.
20 lat a co do interpunkcji to wybaczcie ale właśnie się rozstałem z kolejną dziewczyną i jeszcze tym żyje
20 lat a co do interpunkcji to wybaczcie ale właśnie się rozstałem z kolejną dziewczyną i jeszcze tym żyje
No to tym bardziej, dopóki żyjesz poprzednią dziewczyną, to nie szukaj następnej, a w międzyczasie poucz się interpunkcji i szacunku do osób czytających Twoje posty.
Bierz małolatę, jedyna opcja. A zaraz będziesz za stary.
Interpunkcja, człowieku młodu. Nie da się tego czytać. Nie szanujesz czytelników to i dziewczyny Ciebie nie szanują. I się z Tobą rozstają.
Szanuj kobiety. Dbaj o nie. Wtedy one zadbają o Ciebie. I jakaś sama przyjdzie
8 2018-12-31 20:34:47 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-12-31 20:34:57)
Będziesz szukał i szukał, tej idealnej kobiety. Jak już znajdziesz, może okazać się, że ona szuka idealnego mężczyzny.
Autorze, Twój post się ciężko czyta. Popracuj nad sposobem pisania.
Prosty przykład tutaj z podziałem na wyrazy:
Powolimijajkalisz. Odczytać można na dwa sposoby. O całkiem różnych treściach. Podobną funkcję spełnia interpunkcja w zdaniu.
Ale żeby nie było offtopu - dopiero co Twój związek został zakończony. Poskładaj się po nim. Daj sobie trochę czasu. Poznanie nowej dziewczyny po nieprzepracowanym poprzednim rozstaniu, to jest przepis na katastrofę. Nic na siłę.
Po co ci idealna?:))Jak to rozumiesz??