Skaplikowana sytuacja w pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Skaplikowana sytuacja w pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Maaartaaa (2018-12-30 23:16:46)

Temat: Skaplikowana sytuacja w pracy

.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Skaplikowana sytuacja w pracy
Maaartaaa napisał/a:

Witam mam metalik w głowie. Rok temu  w pracy poznałam faceta który jest kierowca i przyjeżdża do nas do firmy. Od razu zalapalismy kontakt rozmowy mogły trwać bez końca po jakimś czasie nawet jak się nie widywalismy potrafiliśmy że sobą rozmawiać przez telefon godzinami w trakcie pracy. Potrafimy się na wzajem rozsmieszac i co dziwne rozumiemy się bardzo dobrze nie raz z jego strony padały teksty w stylu drobnego filtru. Wiem że ma kogoś ale tak do końca nie jest szczęśliwy z tego co mi opowiada jego dziewczyna jest w stosunku do niego dość dziwna tak jakby się go wstydzila. Jest to facet po przejściach bo żona go zdradziła ciężko mu ufać. Ale czy to jest możliwe że on coś do mnie czuje ale oby dwoje zachowujemy się jak przyjaciele bo boimy się skrzywdzić tych z kim jesteśmy. Sam mi powiedział że ze mną rozmawia więcej niż że swoją dziewczyną ja mam podobnie jak z nim rozmawiam to z twarzy uśmiechu nie znika. Niech mi ktoś powie co się tu dzieje Bo ja tego nie ogarniam.

Ja mam metalik w głowie, jak to czytam. Nie ogarniam tego drobnego filtru.

3

Nie pakuj się w nic dopóki nie skończy związku ze swoją dziewczyna, dużo facetów szuka czegoś na boku bo im się nudzi, weszła rutyna a rzadko który kończy związek.

4

"Kąplikacje" jak w modzie na sukces xD

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Skaplikowana sytuacja w pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024