Zerwanie kontaktu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Zerwanie kontaktu

Cześć,
To będzie nietypowy post, bo dotyczy relacji homoseksualnej, ale
proszę o jakąś opinię wink
Mam 21 lat, ale nie byłem nigdy w związku, bo jeszcze niedawno byłem
bardzo nieatrakcyjny, ale wyleczyłem trądzik, dużo schudłem i zacząłem
o siebie dbać. Zrobiłem to głównie dlatego, że czułem się samotny i
wiedziałem, że jeśli się nie ogarnę, to nikogo nie znajdę.
No i można powiedzieć, że moje starania odniosły skutek, bo jakoś pod koniec
września zagadał do mnie na facebooku całkiem fajny chłopak. Nie był z mojego
miasta, ale akurat w nim nocował i zaproponował żebyśmy się spotkali u niego
w hotelu. Brzmiało to dla mnie dość jednoznacznie, więc napisałem mu, że jeśli
chodzi o seks, to niech sobie odpuści. On napisał, że chce tylko porozmawiać i
trochę się poznać. Pojechałem do niego i rzeczywiście rozmawiało nam się
nam bardzo sympatycznie i na koniec się przytuliliśmy. Od tamtej pory bardzo
dużo kontaktowaliśmy się przez telefon i Internet i mimo że jestem raczej nieśmiały,
to przed nim otworzyłem się bardzo szybko. Ja się zakochałem, teraz to już wiem, że
za szybko, ale byłem przekonany, że on też coś do mnie czuje. Powiedział, że chce
przeżyć ze mną swój pierwszy raz, bo pomimo że miał kilku chłopaków, to nie uprawiał
z nimi seksu. Więc miałem wrażenie, że jestem dla niego dość wyjątkowy. Po kilku tygodniach
takiego "związku na odległość" znowu się spotkaliśmy. Na początku było bardzo miło, ale
"zachciało" mi się go pocałować, i wtedy zaczął się dramat. Dowiedziałem się, że nie jesteśmy
razem i jak ja niby sobie to wyobrażam, skoro on w przyszłym roku wyjeżdża na stałe do Szwecji
(nie mówił mi o tym wcześniej). A potem dodał, że w sumie to może możemy być razem, ale muszę
o to zawalczyć (!). Szczerze mówiąc, to miałem straszny mętlik w głowie, więc zapytałem go,
kim ja dla niego jestem, odpowiedź była taka, że nawet nie kolegą. No wtedy to się zdenerwowałem
i zbeształem go i powiedziałem, że moim zdaniem chciał tylko się mną zabawić.
Przez jakiś tydzień się nie kontaktowaliśmy, ale do niego zadzwoniłem i chciałem
o tym porozmawiać, ale tylko mi powiedział, że nie ma czasu i za kilka dni do mnie napisze.
Napisał, że jestem "psychiczny" i że zbudowanie relacji wymaga czasu. No trudno się nie zgodzić,
ale jego wcześniejsze zachowanie mówiło co innego i nie rozumiałem dlaczego zaczął mnie ignorować.
Ja już byłem zakochany i takie ignorowanie sprawiało mi duży ból i starałem się jakoś naprawić nasz kontakt.
I po jakimś czasie znowu kontakt wrócił, ale już nie tak intensywny jak kiedyś. Ale zdecydowałem się wyznać moje uczucia
i poprosić o szansę. On wtedy nie dawał jednoznacznej odpowiedzi i to dla mnie też było bardzo
męczące, bo już byłem zadurzony totalnie. Nie kontrolowałem już swoich emocji i zacząłem się
przed nim po prostu płaszczyć bez żadnego szacunku do samego siebie. No więc w końcu mu napisałem
na facebooku (bo nie odbierał telefonu), że bardzo mnie boli jego zachowanie. On tylko napisał,
żebym poszedł do psychologa i od tamtej pory w ogóle nie odbiera telefonu, nie odpisuje na smsy
i na facebooku, a ja głupieję z nerwów i tęsknię.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwanie kontaktu

Trafiłeś na kolesia, ktory nie traktował Ciebie poważnie a teraz jeszcze wykazuje sie totalnym brakiem szacunku względem Ciebie. Odpuść go sobie Stary, bo to jakis niezrownowazony typ. Troche szybko sie zaangażowałeś, ale to Twoje pierwsze doświadczenia, wiec mozna wybaczyć. Nie osaczaj go, nie poniżaj sie, zachowaj resztki godności. Musisz przetrawić ta znajomosc, wyciągnąć wnioski na przyszłość i tyle. Trzymam kciuki smile

3

Jazzmine świetnie wszystko ujęła.
Chłopaku, szanuj się i nie pozwól innym się tak traktować. Okej gościa, bo jeśli kimś jest tu coś nie halo, to z nim.
Przestań obserwować go na Fejsie (po co Ci to?) i wyczekiwać wiadomości od niego. Zajmują się sobą, swoim hobby, odwiedź rodzinę, zaszalej z przyjaciółmi w sylwestra

4

Heh, moja przyjaciółka doradzała mi to samo, już po tej pierwszej kłótni. Teraz żałuję, że jej nie posłuchałem, oszczędziłbym sobie upokorzenia, ale wtedy miałem poczucie, że chcę zrobić wszystko, żeby to uratować.
Dzięki za odpowiedzi ☺

5

Kurde ale o zainteresowanie, miłość, przyjaźń, bliskość i inne podobne, sie nie walczy. Albo ktoś chce nam to dac, albo nie - proste. Jeszcze Zrozumiałabym, ze łączy was długa relacja i chcesz sie postarac by było lepiej, ale walczyć o jakiegoś kolesia, którego nawet za dobrze nie znasz? Bez przesady. Ma przerośnięte ego i myśli chyba, ze jest niewiadomo kim, a prawda jest taka, ze gdyby spadł z poziomu ego na poziom iq to by sie najpewniej zabił. Nie psuj sobie nim głowy, szkoda czasu smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024