oschłość u partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » oschłość u partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: oschłość u partnera

jestesmy małżenstwem od 20 lat jak to w życiu bywa zawsze są nieporozumienia które są zamiatane pod dywan nie sa dyskutowane gdyż mąż uważa że to ja zawsze wywołuję awantury on potem tydzień się nie odzywa albo dłużej  mam takie poczucie winy  tak mi ciężko  nie okazuje wogóle mi czułości  dużo pracujemy nie ma intymności mąz praktycznie wciąż jest urażony nie odzywa si,e ddo mnie normalnie  czuję że mnie nie kocha nawet nigdy mi o tym nie powiedział  mam tyle negatywnych doznan  bardzo mi smutno nie mam nikogo tyko prace i troje dorastajacych dzieci  czuje pustke bo 20 lat sraram sie jak moge i nie oczekuje podziekowan ale szacunku  chociaz albo czegokolwiek miłego  gdyby on to przeczytał to by powiedzałże znów wymyślam czuje sie bardzo samotna

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: oschłość u partnera

nie masz też kropek i przecinków na klawiaturze?

3

Odp: oschłość u partnera

Przykro mi, że czujesz się nieszczęśliwa w swoim małżeństwie.
Czy próbowałaś porozmawiać z mężem na spokojnie o swoich uczuciach, bez pretensji i krzyków?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » oschłość u partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024