,,KOCHANEK'' -Jakie to puste słowo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ,,KOCHANEK'' -Jakie to puste słowo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez laurakreta123 (2018-12-14 14:59:31)

Temat: ,,KOCHANEK'' -Jakie to puste słowo

Witajcie,utworzyłam tu kilka mies.wstecz wątek dotyczący rozstania z kochankiem.Nowy wątek dotyczy tej samej osoby z którą ponownie się zeszłam i wczoraj definitywnie skończyłam.Ten skąpiec że tak go nazwę wczoraj przeszedł wszystkie możliwości skrajnego zachowania.Jest doktorem ginekologiem,szanowanym jako dusza człowiek i jako wspaniały specjalista.Jednak podczas roku spotykania się z nim oprócz pomocy medycznej,typu załatwienie na cito oddziału,czy badań od ręki,aktualnie zastosowanie lasera w jego pryw.gabinecie nic nie dostałam same badziewia,że powinien się wstydzić z czymś takim wyskakiwać.Wczoraj dostałam od niego ''prezent''w postaci pudełka po butach drogiej firmy a w nim tandeta ramka na zdjęcia (pewnie od jakiejś pacjentki dostał),mały miód i 2 kalendarze z firmy farmaceutycznej.Nazwał to prezentem Bożonarodzeniowym.Miałam czekoladki za 80 zł.w formie podziękowania za laser bo pieniędzy nie chciał przyjąć.Mieliśmy spotkać się za tydzień i kupić sobie prezenty wzajemnie a miałam już coś w myślach,nie drogiego ale fajnego.Zaznaczam to człowiek zamożny,bardzo zamożny.Dziennie smsiki jak mnie kocha i myśli po kilka razy...przed operacją,po operacji,przed dojazdem do pracy i po itp.Jest żonaty i starszy 18 lat ode mnie.Pokochałam go ale tego prezentu nie zniosłam.W samochodzie go otwarłam i prosto pojechałam go przesłać jemu z powrotem,dołączyłam kartkę z kondolencjami bo kiosk z świątecznymi był zamknięty hehe.Mam dość.Nie odezwę się już nigdy do niego to sknera.Nadmienię że nie oszczędziłam na nim.Dostał na walentynki Diora perfum plus dezodorant za 900 zł .Mnie kupił w tej cenie biżuterię.Na początku znajomości otrzymał długopis Parkera,w większości ja płaciłam za hotel.Przedostatnie spotkanie było w Wiśle jego apartamencie hehe .Godzinę przed zadzwonił czy pojedziemy moim coś zmyślił że auto dał do czyszczenia.Masakra.Ja go kochałam.Na święta Wielkanocne też umówiliśmy się że razem wybierzemy prezenty.Nagle zadzwonił i poprosił o spotkanie.Dostałam przypuszczam od pacjentek skórzany komplet na długopis,na dokumenty i do samochodu bryloczek.Dalej to ciągłam bo byłam głupia.Wczoraj mnie zdołował.Nie piszcie że jestem k....bo dawałam d.....Takie opinie mnie nie interesują.Nie rozumiem,że ja kobieta elegancka,prowadząca firmę,mająca brak uczucia od partnera dałam się wciągnąć w grę z lekarzykiem skąpcem perfidnym.Nie wiem czy grał czy cwaniak udawał że nie rozumie.....

Zobacz podobne tematy :
Odp: ,,KOCHANEK'' -Jakie to puste słowo

Powinnaś ten trolling uprawiać w swoim poprzednim wątku, a nie śmiecić na forum.

3

mam nadzieję, że zjadło Ci y przy "perfumie" wink i wiesz, że w mianowniku nie ma perfum, tylko perfumy.
Sorki, mam alergię na perfuma.

4

Drogie prezenty dla żony i dzieci a dla kochanki gratisy od przedstawicieli. Cóż, grunt że i tak coś dostałaś. Musi cię strasznie kochać.

5

Uhyyym, laurakreta123, a czy gdzieś jest opublikowany cennik twoich miłosnych uniesień? Jakby mąż szukał kochanki, to mu pokażę, ile kosztują takie usługi ;-)

6 Ostatnio edytowany przez laurakreta123 (2018-12-14 18:05:29)

Makigigi przypuszczam że kasę byś dostała bo by nie miał czasu nic Ci kupić..Jakbyś szła na to ,to byłaby z Was niezła para.Nie chodzi o drogie prezenty ale nie Made in Kongo.Żona nic nie dostaje.Pan doktor je obiadki w Szpitalu.Leżałam tam na Ginekologii tydzień i nie mogłam nic przełknąć szpitalnego,brrrr...ohyda!Niedawno zaprosił mnie do Restauracji gdzie miał talon do wykorzystania(też pewnie podziękowanie od pacjentki).Zostało mu 30 zł.i zapytał czy znów się z nim zabiorę bo mu szkoda to stracić.Pan doktor ma gabinet prywatny od 30 lat,apartament i dwa domy w Wiśle,buduje Klinikę prywatną estetyki.Ten wyskok miał miejsce niedawno,także już przymierzałam się do odejścia.Zaproponowałam mu obiadek solo bo za 30 zł może zupę dostanie.Nadmieniam iż kilka razy zaprosiłam go na obiad bez talonów czy bonusów.Na wczasach był z żoną i córką dorosłą u znajomych nad morzem bo miał spanie darmowe,przypuszczam że wyżerkę też.Po wczorajszym prezencie życzył mi dobrej nocy ,że kocha mnie najmocniej.Czuję się jakbym miała do czynienia przez rok nie z wykształconym człowiekiem tylko niedorozwiniętym.Jest to przykre bo włożyłam w niego uczucie,zaangażowanie a on bonusy i gadżety pacjentek.

7

Ten moment, gdy zastanawiasz czy to słaby trolling, czy po prostu istnieje ktoś tak ... nawet nie dokończe jaki. Moim zdaniem powinnaś go podliczać po każdym spotkaniu, pokazać ile na niego wydałaś i podać mu widełki, w jakiej cenie ma ci kupić prezent następnym razem abyś wyszła na "0" albo na "+".

8

dominika152 napisał/a:

Ten moment, gdy zastanawiasz czy to słaby trolling, czy po prostu istnieje ktoś tak ...

Też tak pomyślałem smile
Ale dziadek umie się ustawić. Myślę,  że dużo taniej go to wynosi niż z agencji.

9

W poprzednim wątku dostałaś wiele mądrych rad, nie skorzystałaś, myslę więc żeś troll...

A jeśli nie troll, to zwyczajna głupia gęś smile

A tak na marginesie; Nie czujesz się z tym źle, ze jestes dla jakiegoś faceta spluwaczką? To, że jest "mądrym wziętym ginekologiem" uświęca jego plwocinę?

10

Regulamin wyraźnie zabrania klonowania wątków Autorko. Trolling też nie jest tu mile widziany.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie: https://www.netkobiety.pl/t114005.html zamiast zakładać nowy.

Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących już wątków.
Uprzedzam, że następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. Moderator IsaBella77

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ,,KOCHANEK'' -Jakie to puste słowo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024