Co o tym myśleć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Co o tym myśleć?

Witam Was serdecznie!

Od pewnego czasu borykam się z następującym problemem dotyczącym mojego partnera. Zacznę od początku. Jesteśmy ze sobą 4 lata, od roku mieszkamy razem. Nasz związek ogólnie czasami był burzliwy, pomimo naszych trudnych charakterów, lecz zawsze udało się pójść na kompromis i szybko rozwiązać różne sytuacje. Od 2 miesięcy mój partner zaczął być lekko agresywny, o wszystko zaczął się czepiać, do tego stopnia, że czasami boję się, kiedy wiem, że już wraca do domu. Że zaraz zrobi o coś awanturę, nawet o najbardziej błahą rzecz. Ostatnio, myślę, że to jego chyba już uzależnienie, gra non stop w gry na komputerze, wirtualne, strzelanki itd. Nie mogę ostatnio spotkać się spokojnie z moją przyjaciółką, ponieważ każde moje wyjście z jego strony jest uważane za bezsensowne, że po co, na co i dlaczego. Podczas ostatniego mojego spotkania z tą przyjaciółką zaczął do mnie wydzwaniać, wypisywać różne rzeczy, że skoczy z balkonu itd. I chyba to zrobił, jak wróciłam to próbował przy mnie raz jeszcze, zaczął unikać pracy, a w naszą tegoroczną rocznicę wyjechał bez słowa i wrócił następnego dnia. Co o tym myślicie? Czy to podlega już powoli pod jakiś toksyczny związek? Przemoc psychiczną? Szantaż, awantury, grozby z jego strony.
Proszę o porady i jak widzicie tą sytuację.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myśleć?

Za mało danych, zeby cokolwiek stwierdzić, ale to czepianie sie bez sensu o pierdoly i skakanie z balkonu świadczy o niezrównoważeniu emocjonalnym partnera. Jak wyglada wasza relacja na codzień? Rozmawiałaś z nim o tym? Skad sie wzięło u niego takie zachowanie? Czy wcześniej robił podobne problemy? Czy Twoj partner ma jakieś problemy w pracy? Jakieś stresy?

3

Odp: Co o tym myśleć?

Dziękuję za odpowiedz Jazzmine. Na codzień obecnie są między nami drętwe relacje, że tak to ujmę. Ciągle coś mu nie pasuje. Próbuję z nim rozmawiać, że może jakis psycholog czy coś, ale od razu odmawia. Właśnie najgorsze jest to, że zbyt niewiadomo skąd. Jego matka znalazła nowego partnera po śmierci jego ojca(po roku), może to go ruszyło trochę. Wcześniej nie bylo żadnego skakania ani takich złych relacji. W pracy zazwyczaj było ok, nie miał żadnych problemów, lecz szef też zaczął się niepokoić, że ma takie myśli, bierze z dnia na dzien wolne i wgl.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024