porzucona przez egoistę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » porzucona przez egoistę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: porzucona przez egoistę

Witam. Tak jak w temacie. Zostałam porzucona. Czuję się emocjonalnie i psychicznie wyczerpana. Bardzo intensywny rok za mną.
Ponad rok temu zaczęliśmy się spotykać. Od pierwszej  minuty spotkania byliśmy nierozłączni. Miły, zabawny, z poczuciem humoru, inteligentny. Brzmi aż za dobrze... Wszędzie razem, wszystko razem. On pracuje za granicą. Często na urlopy przyjeżdżał, tak więc rozłąka nie była aż tak bardzo uciążliwa. Kontaktowaliśmy się codziennie. Przez messengera. Milion wiadomości, połączenia. Pierwsza lampka ostrzegawcza zapaliła się wtedy kiedy nie chciał dać mi swojego nr telefonu. 'przez internet kontaktujemy się za darmo, bez sensu żebyś płaciła fortunę za smsy..." Nie kłóciłam się z nim, ustępowałam. Przeciez on miał zawsze rację. Zaczął w koncu pokazywać swoją męską naturę. Tylko ON i ON i ON. JEGO praca, JEGO plany, JEGO znajomi, JEGO wszystko najważniejsze. Ja byłam ta mało ważna. Kiedy pytałam dlaczego nigdy nie zapyta mnie czy dobrze spałam czy jak mi minął dzien to odpowiedział  "przecież wiem, że dobrze spałaś, jakby cos było nie tak to byś mówiła"- mówiłam, ale nie słuchał, nie komentował, ignorował. W maju przyleciał na urlop. W sobotę o 7 rano już stał na progu z kwiatami! Tak z kwiatami! Moja radość nie trwała długo kiedy się okazało, że kwiaty to przekupstwo. Ponoć jego przyjaciółka zadzwoniła zapłakana, że partner ją wystawił i nie ma z kim iść na wesele. Rycerz zawsze pomoże damie w potrzebie!! Przyjechał, poprosił o zgodę na wyjście... Nie miałam prawa zabronic...
Niedawno zabrał mnie na wesele swojej siostry. Wszystko pięknie, ładnie. Przedstawił mnie rodzinie jako swoją dziewczynę, opiekował się, tańczył, był ze mną i był przy mnie. Wśród znajomych tez się  pięknie o mnie wypowiadał.... Poźniej był powrót za granicę. Inny człowiek. Znów pan egoista się pojawiał. Zaprosił mnie do siebie ale...."kup sobie bilet na samolot a później z lotniska będziesz musiała sama do mnie do domu autobusem dojechać bo ja wtedy będę spał...." Za zaproszenie podziękowalam, biletu nie kupiłam. Wiedziałam, że to zmierza ku końcowi. Dwa tygodnie temu napisał że ma zły humor, jest mu zimno i wszystko jest do dupy. Tyle... od tego czasu milczy. Nie odbiera, nie odpispuje. Odczytuje wiadomości. Żyje, nic mu nie jest. Najwyrazniej sie znudziłam i przy okazji zostałam porzucona bez słowa wyjaśnienia, pożegnania czy przeprosin. Ehhh.... i jak tu teraz wrócić do normalności? Jak sobie radzić kiedy przez rok, dzień w dzień był w centrum uwagi?  Zaprzestałam już nawiązywać próby kontaktu...  Pewnie dobrze się stało, że udało się uwolnić od takiego egoisty... Ale bałaganu narobił w życiu... Może ktoś doradzi coś??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: porzucona przez egoistę

Jedyne co Ci pozostało to po prostu próba zapomnienia o tym człowieku i przetrawienie tego, w jaki sposob Cie porzucił. To przykre, co Cie spotkało, jednak niektórzy ludzie nie maja ani grama szacunku oraz odwagi, by komuś wyjaśnić wprost cała sytuacje i rozstać sie jak człowiek z człowiekiem. Postaraj sie teraz jak najwiecej skupić na sobie, nie próbuj zastanawiać sie dlaczego/po co/jak. Najpewniej nigdy sie nie dowiesz jaki był powód, wiec musisz to po prostu zostawić jak jest i zacząć życ bez niego.

3

Odp: porzucona przez egoistę

To nie ty się uwolniłaś, tylko on cię olał i całe szczęście, bo pewnie gdyby nie jego decyzja, to by to trwało i trwało... Lepiej zastanów się, co z tobą jest nie tak, że brniesz w takie denne relacje, czy masz aż tak niską samoocenę, że wydaje ci się, że tylko na coś takiego zasługujesz?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » porzucona przez egoistę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024