To manipulacja czy desperacja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » To manipulacja czy desperacja?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: To manipulacja czy desperacja?

Od 2 miesięcy sporo się kłóciliśmy z dziewczyną. Strasznie nas to wykończało. Zdarzyły się dwa razy krótkie rozstania. Wszystko poszło o jej "tęsknotę za byłym". Mówiłem, że skoro nie jest pewna uczuć i nie przerobiła poprzedniego związku, to powinna odpuścić i pobyć trochę sama. Ostatecznie rozeszliśmy się na dobre (jej decyzja).

Przez 2 kolejne tygodnie ciągle szukała kontaktu. Co chwila jakiś pretekst czy temat z kontekstem "dla nas". Traktowałem to z dystansem, bo irytowało mnie, że ciągle wysyła nic nie znaczące sygnały. Czułem, że to mogą być manipulacje, bo nie stać ją było na szczerą rozmowę o tym co się stało.

W końcu, w ten poniedziałek, przyjechała mi oddać jakieś rzeczy. Wziąłem ją do swojego auta i powiedziałem, że nie jesteśmy parą, akceptuję te decyzję, ale nie czuję się komfortowo z tym ile do mnie teraz pisze. Teraz jest czas na wstrzymanie i porosiłem, aby to uszanowała.

Noga jej zaczęła latać, ale powiedziała z kamienną twarzą, że rozumie i nie wiedziała co jej wolno, a co nie. I co?

W środę już wróciła do byłego...! Fakt, trochę mnie to ubodło, ale czuję, że powinienem teraz być niewzruszony jak skała, bo czuję, że ten jej "powrót" długo nie potrwa. Jestem w szoku, bo ona go zostawiła dla mnie (ich zwiazek wygasał zanim się poznaliśmy), a teraz znowu wraca. Obawiam się jak bardzo moja dupa musiała być obrobiona, aby okupić ten powrót :-D

Ma prawo, przecież nie jesteśmy już razem, ale czy to tempo nie jest dziwne? Mam jakieś dziwne wrazenie, że ona za dluzszy czas będzie się próbowała kontaktować.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: To manipulacja czy desperacja?

Odpuść i odetnij się, nie zadawaj sobie niepotrzebnych pytań i zagadek.

3

Odp: To manipulacja czy desperacja?

Mamy już 3 wątki poświęcone tej relacji:
- https://www.netkobiety.pl/t110289.html
- https://www.netkobiety.pl/t112098.html
- https://www.netkobiety.pl/t115640.html
Tymczasem Ty po raz kolejny zakładasz nowy, zamiast kontynuować dyskusję w którymkolwiek z poprzednich.
Nasz regulamin wyraźnie zabrania klonowania wątków. Zapoznaj się ponownie z jego zapisami, ze szczególnym uwzględnieniem punktu nr 4.
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących już tematów.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » To manipulacja czy desperacja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024