Jestem bardzo podniecony. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem bardzo podniecony.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Jestem bardzo podniecony.

Cześć,

tydzień temu rozstałem się z dziewczyną. Psuło się od jakiś 2 miesięcy. Kłótni i nieporozumień, a także prób rozmowy/naprawy było tak dużo, że się oboje w pewnym momencie poczuliśmy wyprani z jakichkolwiek emocji. Rozstanie to było przykre, ale muszę z zaskoczeniem przyznać, że bardzo sprawnie idzie mi "żałoba". Czasem złapią mnie jeszcze jakieś dołki czy sentymenty, ale trwają coraz krócej. Czuję też coraz więcej energii i... no właśnie.

Nie wiem co się stało po tym tygodniu, ale tak jak moje libido prawie nie istniało przez ten tydzień, to... teraz wariuje mi głowa. Nie mogę odpędzić myśli o seksie z byłą dziewczyną. Najgorsze jest to, że staram się to neutralizować w jakikolwiek sposób - nawet sobie wyobrażałem, że ona robi to z innymi i... nic. Zero zazdrości.
Tak jakbym chciał tylko się z nią kochać i nic więcej. Ta energia seksualna mnie rozpiera i nie wiem jakim cudem. Kilka dni temu czułem się flakiem.

To normalne???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem bardzo podniecony.

normalne - negatywne emocje blokowały stan, a teraz wszystko wraca do formy, a jak byłeś pobudzony i przyzwyczajony do bliskości tak organizm domaga się trochę więcej.
Musisz działać bracie smile powodzenia

3

Odp: Jestem bardzo podniecony.

Faceci często wiążą się z kobietami, które ich pociągają fizycznie, nie patrząc na ich charakter. Tak zapewne było w Twoich przypadku. A po rozstaniu tak jest, że się nie pamięta tej złej strony, a pozostaje w pamięci to co dobre.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem bardzo podniecony.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024