.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez menorka66 (2018-12-10 00:44:21)

Temat: ....

Bylam w Norwegii tydzien temu na weekend, bylam tam u swojego bylego ,zaprosil mnie.  Niggdy nie bylam w tym kraju to mysle sobie fajnie pozwiedzam i przy okazji milo spędze czas. Ogólnie z tym facetem bylismy ze sobą w 2013 ale gdzies tam ciagle pisalismy co jakis czas i czasem sie widzielismy raz na rok, jak akurat ja bylam w jego miescia albo on w moim . Gdzies tam zawsze to konczylo sie lozkiem.  Fizycznie zawsze mnie do niego ciągnelo. W weekend byl mily, robil nawet jedzenie gdzie to bylo dziwne w jego wydaniu .Pierwszej nocy przytulal mnie jak bobasa xd n o i w sumi to bylo mile bo sie nei dobieral. Natomiast nastepnego dnia pilismy w tym domu z nim i jego kuzynami i kolegami oraz wujkiem. Ja siedzialam obok jego kolegi i ciagle z nim gadalam i sie smialam , a on i tak siedzial dalej niz my i gadal z kuzynek wiec nic w tm zlego jak dla mnie. On wypil za duzo i cos sie wkurzyl ze niby go obbgadujemy. i poszedl spac. no i ide do gory do pokoju i patrze moje walizki wyniosl przed drzwi pokoju, no i ja do niego co on odwala xd no i ze byl zazdrosny wyszlo na to... no i ja tam chcialam cos podzialac haha jak juz przyjechalam na weekend no ale on byl chyba az tak obrazony  i urazony no ze nei poszlo... xd no i teraz tak jakos mi sentyment rocil i w sumie nie wiem jak to wszystko odbierac ... czy on zaprosil mnie tak oo po prostu... czy o co kaman. chociaz na fb jakos sie nei rzuca na pisanie ze mną cos tam wysyla jakies zdjecia jak gdzies jest albo cos robi ale tak zeby pisal do mnie co tam jak tam to nei... no i w sumi enei wiem co robic... w sumie fajnie jakby chcial gdzies tam cos ze mną znowu ale no ma milion portali w stylu badoo... Napisalam dzisiaj do  niego na fb : cytuje :" mam pytanie za sto punktów mam pytanie za sto punktów

2 Ostatnio edytowany przez menorka66 (2018-12-10 00:37:27)

Odp: ....

mam pytanie za sto punktów

menorka66 napisał/a:

Fajnie smile

4

Ubaw po pachy. smile

5 Ostatnio edytowany przez menorka66 (2018-12-10 00:45:08)

ucina mi połowe mojego wpisu..

6

menorka66 napisał/a:

ucina mi połowe mojego wpisu..

To nie tylko bałagan w życiu, ale na forum też. smile

7 Ostatnio edytowany przez menorka66 (2018-12-10 00:47:24)

8

To jest najlepszy trolling ever big_smile

9

jak usuwa się tu posty?

10

Moderacja usuwa.
No, ale daj w końcu to pytanie za sto punktów big_smile wink

11

menorka66 napisał/a:

Ale on Cie czaruje haha;) jesli faktycznie masz pczucie wlasnej wartosci to go zostaw;)

12

menorka66 napisał/a:

jak usuwa się tu posty?

Twoje posty zgodnie z regulaminem, nie są Twoją własnością. smile

13

Tu się nie usuwa postów.
Regulamin forum tego zabrania.

14 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-12-10 00:56:41)

IsaBella77 napisał/a:

Tu się nie usuwa postów.
Regulamin forum tego zabrania.

Przecież kasuje się ich treść.

balin napisał/a:
menorka66 napisał/a:

jak usuwa się tu posty?

Twoje posty zgodnie z regulaminem, nie są Twoją własnością. smile

I słusznie. "Posty" - wypowiedzi nie mogą być niczyją własnością.
Co najwyżej przedmiotem praw autorskich.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024