Mężczyźni po rozwodzie - doświadczenia własne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni po rozwodzie - doświadczenia własne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Mężczyźni po rozwodzie - doświadczenia własne

Cześć Wam, chciałabym zapytać Was o doświadczenia z randek z mężczyznami po rozwodach. Zawsze myślałam, że dla mnie to nie problem, facet jak każdy inny, dlatego też umówiłam się ostatnio z takim, bo czemu nie? I zdziwiłam się negatywnie hmm W rozmowie mężczyzna ten zarzucał kobietom małostkowość, materializm, czuć było od niego wewnętrzny żal do kobiet, kobieta to musi pracować, nie może mieć dzieci, bo on nie będzie ich utrzymywać, ale on to ma i jest ok i ma wymagania. Nie powiem, było to dziwne spotkanie, czułam się jakbym przyszła na sztorcowanie a nie na randkę. A Wy jakie macie doświadczenia? Myślicie, że to tylko jednostkowa sytuacja, czy faceci po rozwodach częściej są sfrustrowani?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Mężczyźni po rozwodzie - doświadczenia własne

Moze cos w tym byc co wynika chocby z faktu ze jakie by jego najlepsze stosunki z dziecmi nie byly to i tak na codzien taki rozwodnik nie czuje ze jest komus do czegokolwiek potrzebny z tylko jednym wyjatkiem- alimentow!

3

na pewno nie kazdy taki jest, miałaś pecha ze trafiłaś na takiego ktory widocznie nie przepracował w głowie swojego rozwodu

4

Rozwodnik to zwykły facet, tyle że po przejściach. Nie trzeba nawet brać ślubu żeby być facetem po przejściach. Trzeba jednak trochę czasu i pracy aby z tymi przejściami się uporać - w przeciwny razie randki z nimi wyglądają właśnie tak a nie inaczej.

5 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-12-02 20:46:57)

Pytanie jeszcze, z jakiego powodu był rozwód. Bo może właśnie z powodu charakterku takiego gościa... i nie o żadne nieprzepracowanie tu chodzi, tylko na takiego wrednego genetycznie trafiło big_smile

A rozwodnicy, cóż - tak samo jak i kawalerowie czy wdowcy. Jeden taki, drugi siaki, nie ma żadnych reguł.

6

Jak spotkasz 50 mężczyzn w realu to wyrobisz sobie właściwe zdanie...
Każdy jest inny.

7 Ostatnio edytowany przez ewaem (2018-12-02 21:44:53)

Ja spotkałam się w realu z ok. 10 rozwodnikami. Żaden taki nie był jak ten Twój. Gary ma rację. Musisz spotkać się z wieloma aż spotkasz tego jedynego. Ja spotkałam tego jedynego po 2 latach internetowych randek. Jest moim ideałem. Nie ideałem w ogóle, bo każdy ma inne wymagania, ale ten jest stworzony dla mnie. Serio. Tego Tobie również życzę żebyś spotkała takiego kogoś. Wytrwałości życzę.
Jeszcze Ci powiem, że naprawdę warto poczekać na tego jedynego, a nie brać byle co.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mężczyźni po rozwodzie - doświadczenia własne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024