Cześć,
pisze ponieważ nie mogę poradzić sobie z sytuacją w której się znalazłam. Proszę o nielinczowanie mnie ponieważ jest to dla mnie trudna sytuacja.
Więc zacznę od początku:
Pół roku temu poznałam Pana X w sieci, dużo pisaliśmy później zaczęły się rozmowy telefonicznie i spotkania. W sieci znalazłam się ponieważ w związku czuje się samotnie, nie ma świeżości, brak emocji, brak poczucia "wyższych stanów", życie seksualne bardzo ubogie. Czuje się samotnie:( rozmowy z Panem X powołały mnie jakby ponownie do życia. Zaczełam się czuć lepiej, odczuwałam wiele pozytywnych emocji. Miedzy nami nigdy nie doszło do czegoś więcej. Na wstępie powiedzieliśmy sobie o swoich partnerach. On ma zone. Różnica wieku miedzy nami to 10 lat on jest przed 40 a ja przed 30. Nie ma dzieci. Doszło do takiego etapu, ze zarówno on jak i ja zaangażowaliśmy sie w relacje, zaczęło nam na sobie zależeć i to jest w tym najgorsze ponieważ ani ja, ani on nie chcemy zrywać naszych związków. Obawiamy się tego, że jeśli dalej będziemy ciągnąc naszą relację to będzie ciężko trzymać się naszych postanowień. Teraz od 2 tygodni postanowiliśmy dac sobie czas na przemyślenia i nie kontaktować sie ze sobą, a jest ciężko, brakuje mi go bardzo.
Czy powinnam zakończyć znajomość, trwać w niej tak jak jest teraz a moze postarać się nasza relacje przekształcić w taka czysto koleżeńską, przyjacielską?
Temat: Zauforczenie? kochanek z żoną ja z partnrem, różnica wieku
Zobacz podobne tematy :
Odp: Zauforczenie? kochanek z żoną ja z partnrem, różnica wieku
Żadne z powyzszych
Jeśłi zadne z powyższych- jakie jest inne rozwiazanie?
Zakończyć związki z obecnymi partnerami i rozpocząć nowa przygodę lub powrócić emocjonalnie i fizycznie do obecnych partnerów a o przygodzie zapomnieć i zero kontaktu.