26.10 kochałam sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, trochę nas poniosło i bylo kilka razy ale ani razu do środka, mialam wtedy plodne. Tak samo tez 8.11, 13.11 dostalam "okresu" który był inny niz wszystkie, skapy , z odrobiną skrzepow a do tego bez żadnego bólu brzucha ktory miewam wczesniej czy w trakcie , skonczyl sie brazowym plamieniem. 18-stego zrobilam test wyszedl negatywny, czy powinnam go powtorzyc jesli tak to kiedy? Dodam ze mam teraz dziwne "kłóocia"w jajniku lekkie skurcze, ucisk w podbrzuszu częściej musze siku i nie mam też apetytu. Czy to ciąża czy tylko sobie wmawiam?
1 2018-11-22 01:49:59 Ostatnio edytowany przez Paulinaaa11 (2018-11-22 02:03:46)
Jeżeli test wyszedł negatywny, to raczej nie masz się czym martwić. Dla pewności możesz zrobić badania krwi.
Zacznij za to myśleć i się zabezpieczać zamiast uprawiać seks bez zabezpieczenia w dni płodne. To, że facet nie kończy w środku nie jest żadną gwarancją braku ciąży.
Btw. W ciąży trwającej miesiąc nie miałabyś żadnych objawów typu kłucie w jajniku albo ból brzucha.