Od pewnego czasu niepokoi mnie zachowanie mojego męża. Jesteśmy rzem od 8 lat a wiec mozna rzec,ze znamy się jak łyse konie, po ślubie jestesmy 3 lata. Ostatnio moj maz przesadnie zaczal o siebie dbac... zawsze byl zadbany i schludny ale teraz przeobraża się w jakiegos wymuskanego lalusia... totalnie go nie poznaje... do tego spędzamy co raz mniej czasu razem, oddalilismy sie od siebie w lozku i nie tylko, nie wychodzimy i nie wyjezdzamy juz nigdzie tak czesto jak kiedys. Mąż zmienił nagle styl ubierania, ze sportowego na mocno elegancki, zmienil fryzure, poswieca wiecej czasu na stylizacje wlosow niz ja... Dodatkowo ciągle bierze nadgodziny w pracy, tlumaczy to faktem iż chcielismy sie jakis czas temu zaczac starac o dziecko więc bedzie nam potrzebna większa ilosc gotówki, ale ja tego nie kupuję, bo obojemy zarabiamy dobrze... co raz czesciej sie klocimy bo ja chcialabym zeby poswiecal mi wiecej uwagi, a on uważa, że mysle tylko o sobie... zaczelam cos podejrzewac ii naszlo mnie by sprawdzic jego telefon, ale graniczy to z cudem, bo mąż zabiera go ze sobą nawet idac do toalety...
Nie wiem co zrobic? Czy to moja zbyt bujna wyobraźnia pisze najczarniejszy scenariusz czy faktycznie coś jest nie tak? Pomóżcie... doradzcie.... co robic?
kolejna smutna historia jakich wiele.
Droga autorko, mąż cie zdradza. Właśnie zauważyłaś dwie czerwone lampki: przesadne (inaczej niz dotychczas) dbanie o swój wygląd i chowanie telefonu.
Przykro mi , naprawdę - sam to przerobiłem i naczytałem się tutaj.
Nigdy ale to przenigdy partner/ka nie zaczyna nagle dbać o siebie dla partnera/ki , lecz dla nowego obiektu zainteresowań
3 2018-11-26 12:31:48 Ostatnio edytowany przez kasia5987 (2018-11-26 12:33:07)
co polecacie mi zrobic? przeciez nie wyskocze w rozmowie z mężem, że mnie zdradza nie mając do tego podstaw... tylko by mnie wysmial... gdzie udac sie po pomoc?
4 2018-11-26 14:00:41 Ostatnio edytowany przez balin (2018-11-26 14:01:57)
Objawy typowe dla zdradzającego, pewnie jakaś atrakcyjna koleżanka z pracy wpadła w oko i poszło. Radzę nie starać się z nim o dziecko. Skoro masz kasę, to może detektyw obczai sprawę i znajdzie dowody zdrady.
Nie piszcie, że zdradza. Nie ma dowodów. Fakt, wygląda to źle. Może czegoś mu brak i faktycznie zafascynował się kimś innym. Jednak może do zdrady jeszcze nie doszło.
wszystko wskazuje na zdrade.
Porozmawiaj szczerze.
Objawy typowe dla zdradzającego, pewnie jakaś atrakcyjna koleżanka z pracy wpadła w oko i poszło. Radzę nie starać się z nim o dziecko. Skoro masz kasę, to może detektyw obczai sprawę i znajdzie dowody zdrady.
Przykra sytuacja. Nie wyglada to dobrze.
Z tym detektywem to niegłupi pomysł. Możesz zainstalować w domu kamerkę, dyktafon i posłuchać, czy ktoś go odwiedza, gdy Cię nie ma w domu, albo może do kogoś dzwoni.
Moim zdaniem rozmowa nic nie da, bo jeśli zdradza, to się nie przyzna, a jeśli nie zdradza, to mu nie uwierzysz z powodu powyższego.
Nie staraj się o dziecko, póki sytuacja się nie wyklaruje.
zdrada 100%. znam z autopsji.