Czy kobieta może mieć ochote na sex z M wysportowanym nawet jak go nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy kobieta może mieć ochote na sex z M wysportowanym nawet jak go nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Czy kobieta może mieć ochote na sex z M wysportowanym nawet jak go nie

Pytanie do kobiet,prosze o szczere odpowiedzi , pytanie jest poważne im wiecej kobiet odpisze tym lepsze bede mial porownanie.

Czy kobieta (np. podczas dni płodnych) może mieć ochote na sex z Mężczyzną którego lubi i dobrze sie dogaduje ale go przestała kochać lub poprostu nie kocha i nigdy nie kochała??Męzczyzna jest przystojny i muskularny z kaloryferem i ładną klatą.

Pytanie może wyda sie dla niektorych glupie,ale bardzo prosze o pomoc sprawa jest poważna ...licze na szczere odpowiedzi kobiet naprawde m ina tym zależy, sprawa tyczy sie związku kilkuletniego

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy kobieta może mieć ochote na sex z M wysportowanym nawet jak go nie

Ojej co za dziwne pytanie. Przecież odpowiedź jest taka oczywista. Nie może mieć ochoty na seks z kimś, kogo nie kocha. Tak mogą tylko mężczyźni!

XD XD XD

Kobieta może mieć ochotę na seks z kimś, kogo nie kocha, ale na pewno nie z kimś, kogo przestała kochać i zakończyła z nim związek.

4

Co do tego mają dni płodne? Czy autor sugeruje że kobiety ochotę na seks maja tylko w dni płodne? Nie rozumiem big_smile

5

Oczywiście że może mieć ochotę. Tym bardziej jeśli Mężczyzna Jej się podoba.
Sam kaloryfer, czy dobrze zbudowana klata to jednak nie wszystko, musi być to coś.

6

santapietruszka napisał/a:

Kobieta może mieć ochotę na seks z kimś, kogo nie kocha, ale na pewno nie z kimś, kogo przestała kochać i zakończyła z nim związek.

Dlaczego nie? Miałem kiedyś zajęcia z psychologii z księdzem, który był w sądzie biskupim. Mówił, że ludzie po rozwodach cywilnych, w trakcie unieważniania małżeństw kościelnych, szczerze nienawidzących się, uprawią często sex na maxa. smile

7 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-31 14:14:49)

balin napisał/a:

Dlaczego nie? Miałem kiedyś zajęcia z psychologii z księdzem, który był w sądzie biskupim. Mówił, że ludzie po rozwodach cywilnych, w trakcie unieważniania małżeństw kościelnych, szczerze nienawidzących się, uprawią często sex na maxa. smile

No może. Ja nie znam żadnej kobiety, która w ogóle chciałaby oglądać byłego, jeśli to ona zakończyła związek z jakiegoś powodu, a co dopiero uprawiać z nim seks. Ale może istnieją takie, co związek kończą, a seks chcą uprawiać dalej smile Może to też zależy, z jakiego powodu się związek zakończyło. Ja np. nie wyobrażam sobie seksu z byłym mężem, mimo że w tej dziedzinie akurat było ok, tylko cała reszta do doopy... dla mnie wniesienie pozwu o rozwód było jednoznaczne.
Może i tak źle się wyraziłam, bo nie chodziło mi o to, że się ludzie po zakończeniu związku nienawidzą, znam taką parę, która z nowymi partnerami wspólnie chodzi na piwo. Ale nie po to kończyli związek, żeby potem uprawiać seks.

8 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-10-31 15:51:19)

balin napisał/a:

I to znaczy, że nie wszystko padło big_smile Nienawiść to silna emocja, ni ma seksu między ludżmi jak emocji nie ma w ogóle.
Bo jak padło, to jest jak Pietruszka pisze.

9

Najczęstsza fantazja erotyczna?     . .... ...... uwaga.... ...     to seks z byłą partnerką lub partnerem...

Na nic goła klata jak nawala ortografia.

10

Osobiście nigdy w życiu nie miałam takiej fantazji big_smile

11

Ja też nie.

12

Ktoś w jakiejś książce powoływał się na takią ankietę... i tez mnie to zdziwiło. Potem słyszałem od pani co sie rozwiodła, że były mąż na nią bardzo "leciał", a ona miała satysfakcję z tego, że już nie będzie miał z nia seksu. Znowu ktoś wspomniał, iż po rozstaniu jednak bardzo siebie pożądali. Pomyślałem, że ta ankieta mówiła prawdę.

13

Być może ma to związek z tym, kto relację zakończył. Myślę, że strona porzucona jak najbardziej przez jakiś czas może sobie gdzieś tam wspominać i marzyć. Ale po co miałaby mieć takie fantazje kobieta, która sama związek zakończyła z jakiegoś powodu? Jaki sens miałoby kończenie związku, żeby potem fantazjować o byłym, skoro nie kończąc miałoby się tego seksu po dziurki w nosie?
A jeszcze inną sprawą może jest, jak się kończy związek z powodu braku seksu, który kiedyś był... ale tu raczej stawiałabym na wspomnienia bardziej, a nie na fantazje smile

14 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-31 20:10:57)

No może ma tu znaczenie jaki stosunek mamy do byłego. Może jeśli dalej jakieś uczucia żywimy to tak ale dla mnie osobiście wszyscy byli nie są już nijak interesujący. Niektórych nawet lubię, przywitam sie jak spotkam na ulicy albo pomyślę sobie "no fajny z niego facet, mamy dobre wspomnienia" ale do żadnego nie mam już żadnych uczuć głębszych więc może dlatego nie miewam fantazji w tą strone

15

Dziękuje wszystkim za podzielenie się swoimi poglądami , ja osobiście uważam, że to zależy od kobiety , ale większość nie ma ochoty jak nie kocha nawet jak jest przystojny .
Ale co w przypadku kiedy np kobieta bardzo lubi faceta powiedzmy ,że jest wolna więc nie ma zobowiązania i nigdy nie była z tym facetem i przykładowo on jest bardzo przystojny (takie moje czyste spekulacje) czy wtedy może mieć np na niego ochotę ?

16

Pewnie ze może

17

jjbp o dniach płodnych wspomniałem ponieważ podczas tych dni kobiety mają większą ochote , a niektóre podobno tylko podczas tych dni mają ochote

18

szczerypoprostu napisał/a:

Dziękuje wszystkim za podzielenie się swoimi poglądami , ja osobiście uważam, że to zależy od kobiety , ale większość nie ma ochoty jak nie kocha nawet jak jest przystojny .
Ale co w przypadku kiedy np kobieta bardzo lubi faceta powiedzmy ,że jest wolna więc nie ma zobowiązania i nigdy nie była z tym facetem i przykładowo on jest bardzo przystojny (takie moje czyste spekulacje) czy wtedy może mieć np na niego ochotę ?

Zależy od kobiety. Może znajdzie się taka, która będzie miała ochotę,  albo taka, która nie będzie.
Ale nie przejmuj się,  dla każdej "przystojny" mieści się w innych granicach. To nie jest zawsze 185 cm brunet, z 3 dniowym zarostem i umięsnionym brzuchem. smile
Jak się kobieta zakocha w mózgu,  to i facet może być trochę niższy niż teo 185,  nawet może mieć nadwagę.  I zakola;)
Rozumiesz, musi mieć "to cos", nie uchytne i dla każdej to będzie co innego.

19 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-11-03 17:49:38)

Ja mam największą ochotę w okres kiedy z reguły dni płodnych się nie ma. I wiem że wiele innych kobiet ma podobnie smile
To jakiś mit że kobieta ma ochotę tylko w dni płodne, bzdura

20

jjbp napisał/a:

Ja mam największą ochotę w okres kiedy z reguły dni płodnych się nie ma. I wiem że wiele innych kobiet ma podobnie smile
To jakiś mit że kobieta ma ochotę tylko w dni płodne, bzdura

Ogólnie to dużo mitow tu krąży z tego co widać. smile

21

https://www.youtube.com/watch?v=hTyCLMA90xM

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy kobieta może mieć ochote na sex z M wysportowanym nawet jak go nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024