Jeśli ja poszedłem z dziewczyna co mi się podoba do kina a ona od razu po seansie poszła do swoich znajomych to jest normalne?
Hej wiem że to forum kobiece ale mam taki problem jak powyżej widać i nie wiem co z tym począć. Ja mam 18 lat ona ma 17 lat chodzimy razem do klasy znam ją dopiero 2 miesiące ponieważ zmieniłem szkołę kibluje 2 rok bo wcześniej chodziłem do technikum informatycznego ale nie zdałem i przepisałem się do liceum o profilu bio-chem gdzie właśnie ona chodzi ale od początku zaczęła mi się podobać miłość o pierwszego wejrzenia. Ale tak jak w temacie napisałem poszedłem z nią do kina było fajnie postawiłem jej kino świetnie się bawiliśmy dopóki nie wracaliśmy razem na przystanek ja jej powiedziałem że muszę wracać do domu bo mieszka sam z mamą i ona strasznie się martwi więc miałem być od razu po kinie pojechać do domu myślałem że wróci ze mną ale powiedziała mi żebym jeszcze gdzieś z nią pochodził no to powiedziałem że ok po czym i tak poszła ze mną na ten przystanek i się spytała o której jadę no to powiedziałem że za kilkadziesiąt minut mam autobus i jak tak czekaliśmy nic się do sb odzywaliśmy i widziałem jak piszę ze znajomymi i się mnie pytała czy może sobie pójść bo chce do nich pójść czy ja mam wrażenie tylko że mnie olała jak się spytałem co robi w weekend odpowiedziała że chcę się spotkać ze znajomymi i że dopiero w szkole się zobaczymy. Ja myślę że ona może się domyślać że ona mi się podoba tylko dlaczego uciekła do swoich znajomych. Czy mam się starać o nią dalej bo to był tak naprawdę pierwszy wypad do kina i pierwsze spotkanie. A podczas 2 spotkania chce ją zaprosić do restauracji czy myślicie że to dobry pomysł. Pomóżcie bo nie wiem co zrobić.
1 2018-10-27 07:39:45 Ostatnio edytowany przez Anonim2000 (2018-10-27 07:51:12)
2 2018-10-29 20:42:22 Ostatnio edytowany przez adi18 (2018-10-29 20:43:02)
Wydaje mi się że sfrustrowało ją to milczenie na przystanku, ja kiedyś na 1 randcrandce z chłopakiem robiłam wszystko żeby zapełnić cisze . Jak milczeliśmy dłużej niż 5 min zaczymałam się stresować i on chyba terz.
Twoja towarzyszka chyba po prostu w dość niemiły sposób uciekła od milczenia.
Na 2 randka zaproś ją gdzieś dalej by nie miała możliwości ucieczki ![]()
I postaraj się nie dopuścić do zbyt długiego milczenia ![]()
Powodzenia
W szkole już interpunkcji i ortografii nie uczą?
Na 2 randka zaproś ją gdzieś dalej by nie miała możliwości ucieczki
Gdzie to by mogło być? ![]()
Gdzieś poza miasto ![]()
W szkole już interpunkcji i ortografii nie uczą?
adi18 napisał/a:Na 2 randka zaproś ją gdzieś dalej by nie miała możliwości ucieczki
Gdzie to by mogło być?
Do klatki w zoo.