Samotnosc... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotnosc...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Samotnosc...

Po wielu latach wkoncu zasmakowalem troche samotnosci i zbytnio nie narzekam...ale brakuje mi jednak kogos w lozku,nie ma do kogo sie przytulic,zarzucic reki i nogi heh nie ma komu sniadania zrobic..dla singla chyba najgorszy jest sezon zimowy,prawda?bo nie dosc ze zimno to jeszcze szaro i ponuro za oknem ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotnosc...

Najwyraźniej musisz nauczyć się żyć sam ze sobą albo szukać kogoś obok smile
W zależności od wybranej opcji - powodzenia

3

tentegotamtego napisał/a:

Po wielu latach wkoncu zasmakowalem troche samotnosci i zbytnio nie narzekam...ale brakuje mi jednak kogos w lozku,nie ma do kogo sie przytulic,zarzucic reki i nogi heh nie ma komu sniadania zrobic..dla singla chyba najgorszy jest sezon zimowy,prawda?bo nie dosc ze zimno to jeszcze szaro i ponuro za oknem ...

Skarpetki cieple kup tongue
Poza tym masz więcej miejsca w łóżku, spójrz od pozytywnej  strony na sytuację smile

4

Ja napewno z moim charakterem zostane sam forever.Bo ja potrafie wytykac innym bledy i zwracac uwage a sam nie jestem w porzadku.Wydaje mi sie ze jestem najmadrzejszy,a nie jestem.Majac 30 na karku smialo moge powiedziec ze jestem glupi...

5

[/quote=tentegotamtego]Po wielu latach wkoncu zasmakowalem troche samotnosci i zbytnio nie narzekam...ale brakuje mi jednak kogos w lozku,nie ma do kogo sie przytulic,zarzucic reki i nogi heh nie ma komu sniadania zrobic..dla singla chyba najgorszy jest sezon zimowy,prawda?bo nie dosc ze zimno to jeszcze szaro i ponuro za oknem ...[/quo

Można być też samotnym w związku, uwierz.

6

Gosia22 napisał/a:

[/quote=tentegotamtego]Po wielu latach wkoncu zasmakowalem troche samotnosci i zbytnio nie narzekam...ale brakuje mi jednak kogos w lozku,nie ma do kogo sie przytulic,zarzucic reki i nogi heh nie ma komu sniadania zrobic..dla singla chyba najgorszy jest sezon zimowy,prawda?bo nie dosc ze zimno to jeszcze szaro i ponuro za oknem ...[/quo

Można być też samotnym w związku, uwierz.

Masz racje tez tego doswiadczylem hmm
Wrrrrrr
Samotnosc jest do .......

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotnosc...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024