Czy dobrze zrobiłam oburzając się na mojego partnera? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy dobrze zrobiłam oburzając się na mojego partnera?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy dobrze zrobiłam oburzając się na mojego partnera?

Witam
Niedługo podejmuje nową dodatkową prace. Mój facet zapytał się co będę robiła w nowej pracy i na jakim stanowisku będę pracowała. Odpowiedziałam mu, że przy sortowaniu kalendarzy a on odpowiedział 'oo czyli jako ŚMIEĆ' po czym powiedziałam mu, że odpowiedz jest nie na miejscu i poszłam bez słowa do domu.  Stwierdził, że nie znam się na żartach i zaczął się śmiać.
Mnie osobiście ten żart zabolał. Dodam, że mój facet sam pracuje jako zwykły fizyczny pracownik.
Myślicie, że moje oburzenie jest przesadzone? Faktycznie nie znam się na 'żartach'?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dobrze zrobiłam oburzając się na mojego partnera?

Mamy już jeden wątek dotyczący problemów w Twoim związku: https://www.netkobiety.pl/t114850.html   - a zgodnie z zasadami naszego forum, kłopoty jednej relacji opisujemy w jednym temacie.
Zapoznaj się proszę ponownie z regulaminem i stosuj się do jego postanowień.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy dobrze zrobiłam oburzając się na mojego partnera?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024