Cześć wam wszystkim. Nazywam się Agnieszka, mam 42 lata i właśnie zaczynam nowe życie. Jestem świeżo po rozwodzie, mój mąż zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką i tak za jednym razem straciłam dwie najbliższe osoby. Mam nadzieję, że znajdę tu kogoś, z kim mogłabym miło spędzić czas (rozumienie dowolne ;D).
Cześć Agnieszka Bardzo lubie to imie, bo moja córka je nosi. Nie bez przyczyny
Agnieszki to świetne dziewczyny
A Ty jak masz na imię?
A Ty jak masz na imię?
Eee... tam. Moje imię nie jest piękne, przynajmniej mnie się nie podoba. Coś jak Józefina
Każde imię jest piękne.
Wakacje się skończyły. Moja 18 -latka zajęta nauką, a ja spędzam wieczory z książką lub przed TV. Jesienią coraz więcej czasu wszyscy spędzamy w domu. Może warto poznać kogoś interesującego z kim można porozmawiać o radościach i problemach swojego życia i nie tylko o tym. Chętnie porozmawiam z miłym mężczyzną, samotnym tatą. Chętnie też posłucham zwierzeń innych mam, tych samotnych i tych w szczęśliwych związkach, bo nic tak nie buduje jak radość innych. Pozdrawiam cieplutko w ten chyba ostatni słoneczny dzień tej jesieni. Piszcie Kochani. Wysyłajcie swoje maile, bo tylko w nich będziemy podawać swoje numery telefonów.
Cześć wam wszystkim. Nazywam się Agnieszka, mam 42 lata i właśnie zaczynam nowe życie. Jestem świeżo po rozwodzie, mój mąż zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką i tak za jednym razem straciłam dwie najbliższe osoby. Mam nadzieję, że znajdę tu kogoś, z kim mogłabym miło spędzić czas (rozumienie dowolnie ;D).
Jestem zajęty - tak, na początek, ale widzę, że życie Twoje się nie skończyło,wraz z tą podwójną zdradą?
Znajdziesz tego, któremu zaufasz. Trochę to potrwa jednak. Powodzenia, Agnieszko.