Powiedzieć mu czy nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Powiedzieć mu czy nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Powiedzieć mu czy nie

Witajcie.
Przejdę od razu do rzeczy.
Poznalismy sie dluzszy czas temu. Nie zwrocilam jakos szczegolnie na niego uwagi. Kilka miesiecy temu powiedzial mi ze jest mna bardzo zainteresowany. Slyszalam o tym wczesniej, ale bylismy obydwoje pijani, a poza tym zadzialal zbyt bezposrednio co poddalo w watpliwosc jego intencje. Mowiac krotko dostal kosza. Bylam rowniez nieco odretwiala po mojej poprzedniej relacji i wrogo nastawiona do nowych zwiazkow.
Gryzlo mnie to dluzszy czas. Gdy w koncu psychicznie doszlam do siebie pojawila sie perspektywa spotkania ze znajomymi. Chcialam sprawdzic czy nie ma mi za zle tego co sie wydarzylo, wiec napisalam fo niego. Bylam milo zaskoczona bo bardzo cieplo odebral moja wiadomosc, okazujac nadal zainteresowanie. Ucieszylam sie. Chwile pisalismy, ale wyszlo jak wyszlo ze do zadnego spotkania we dwoje nie doszlo.
Spotkalismy sie w grupie znajomych. Nawet nie za bardzo bylo jak pogadac. Bylam strasznie spieta.
Znow cisza.
Ja nie umiem flirtowac. Lubie jasne sytuacje, bezposrednie komunikaty. Poza tym mam niskie poczucie wlasnej wartosci i panicznie boje sie odrzucenia. Dlatego bylam caly czas zdystansowana w naszych rozmowach. Bylam mila i troskliwa ale chyba nigdy nie dalam mu jasno do zrozumienia ze rowniez wpadl mi w oko.
Teraz mam wrazenie ze jego zapal opadl. Rozmawial ze mna gdy napisalam, ale juz bez tych sygnalow.
Stracilam szanse? Postanowilam ze wprost go spytam czy jest mna nadal zainteresowany. Ja nie wiem czy do siebie pasujemy, czy mogloby cos z tego byc, ale boje sie ze spieprzylam to doszczetnie. Zaprzata mi to glowe od miesiecy i musze sie przekonac.
Sprobowac czy nie ma sensu? Pomozcie, prosze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiedzieć mu czy nie

Czy chodzi o tego chłopaka ?
https://www.netkobiety.pl/t113409.html

3

IsaBella77 napisał/a:

Czy chodzi o tego chłopaka ?
https://www.netkobiety.pl/t113409.html

Nie. Z tamtym jakiś czas temu zakonczylam znajomość.

4

dla porównania ja wyszłam z inicjatywą do chłopaka, który najpierw dawał mi różne propozycje, spotkania sie itd, ale wszystko przez internet. Jak zapytałam w realu, to powiedział, że zartował. Jego odpowiedz była pełna chłodu i obojętności. Więc wiem, co znaczy odrzucenie, i to takie kpiące wręcz. Sama boję się odrzucenia, ale kobieto! Nikt Cię nie zabije! Powiedz mu co czujesz i tyle. Moze pominełabym fakt, ze " mam niskie poczucie wartości i boje sie ze mnie odrzucisz" pod zadnym pozorem tego nie mów na początku znajomości samym. Raz sie zyje tongue

5

marley1 napisał/a:

dla porównania ja wyszłam z inicjatywą do chłopaka, który najpierw dawał mi różne propozycje, spotkania sie itd, ale wszystko przez internet. Jak zapytałam w realu, to powiedział, że zartował. Jego odpowiedz była pełna chłodu i obojętności. Więc wiem, co znaczy odrzucenie, i to takie kpiące wręcz. Sama boję się odrzucenia, ale kobieto! Nikt Cię nie zabije! Powiedz mu co czujesz i tyle. Moze pominełabym fakt, ze " mam niskie poczucie wartości i boje sie ze mnie odrzucisz" pod zadnym pozorem tego nie mów na początku znajomości samym. Raz sie zyje tongue

Trochę się boję że już po wszystkim. Albo że w ogóle nic nie było. Zwlekalam czekając aż coś zrobi. I zrobił- mówił mi kilkakrotnie że jest mną zainteresowany. Ale nigdy nie doszło do randki, żadnych konkretnych propozycji- krótko mówiąc mówił że chciał ale nie dążył do spotkania. Więc może rozdmuchalam to w swojej głowie i tyle.

6

Masz może GG ? Byloby łatwiej pisać

7

Na miejscu tego chłopaka, też byłbym zdystansowany. Najpierw dajesz kosza. Potem wygląda to na to, że z baku laku coś tam piszesz. Do spotkania nie dążysz. Nie wiadomo do końca o co ci chodzi.

8

Oj droga Autorko. Każda osoba, która udziela się na forum,jest po jakiś swoich różnych,bolesnych przejściach i się boi nowych znajomości. Ja sama jestem po bolesnym rozstaniu. Ale wyjść do ludzi w końcu trzeba. Ja nie bardzo rozumiem,o co Ci chodzi. Chcesz się umówić z tym chłopakiem,ale on nie wychodzi z inicjatywą? Okazywał Ci zainteresowanie,ale go olałaś,więc teraz jest ostrożny. Może na początek pokaż mu,że chcesz tego kontaktubz nim. Zagadaj go co jakiś czas,podtrzymuj rozmowę,gdy piszecie ze sobą,a w końcu rzuć po prostu,że musicie się w końcu zgadać w realu. On może nie wiedzieć, że chcesz się z nim umówić i nie chce drugi raz dostać kosza,dlatego pewnie teraz nic nie proponuje.

9

kamcia5556 napisał/a:

Oj droga Autorko. Każda osoba, która udziela się na forum,jest po jakiś swoich różnych,bolesnych przejściach i się boi nowych znajomości. Ja sama jestem po bolesnym rozstaniu. Ale wyjść do ludzi w końcu trzeba. Ja nie bardzo rozumiem,o co Ci chodzi. Chcesz się umówić z tym chłopakiem,ale on nie wychodzi z inicjatywą? Okazywał Ci zainteresowanie,ale go olałaś,więc teraz jest ostrożny. Może na początek pokaż mu,że chcesz tego kontaktubz nim. Zagadaj go co jakiś czas,podtrzymuj rozmowę,gdy piszecie ze sobą,a w końcu rzuć po prostu,że musicie się w końcu zgadać w realu. On może nie wiedzieć, że chcesz się z nim umówić i nie chce drugi raz dostać kosza,dlatego pewnie teraz nic nie proponuje.

Posłuchaj tej rady, bo i rozsądna i na rzeczy, Autorko!
Chłopak ma swoją dumę zapewne i jak Koleżanka stwierdziła wyżej, do miodu nie będzie się dobierał, bo znów pokąsany zostanie. smile
Ja dumę do kieszeni schowałem po "takiej razie" i ponowiłem, zakończoną sukcesem próbę.
Tyle, że sto lat temu to było, a ja Brosnanem, czy Craig'em nie byłem.
Jeśli uważasz, że  wart tego, rusz dupę! I to tyle.

10

Chodzi mi o to, że słyszałam o nim różne rzeczy. Nie byłam pewna czy jego słowa mają jakieś pokrycie w rzeczywistości. Ale stwierdziłam, że raz się żyje i mogę spróbować.
Zagadałam, powiedziałam co mi leży na duszy, wiele się wyjaśniło i mamy się spotkać.

11

No widzisz,czasem trzeba zaryzykować. A ludzi nie słuchaj, lepiej samej przekonać się,z kim masz do czynienia. To dopiero spotkanie,a nie wyjście za niego za mąż,więc idź i baw się dobrze smile

12

ewuchaf napisał/a:

Chodzi mi o to, że słyszałam o nim różne rzeczy. Nie byłam pewna czy jego słowa mają jakieś pokrycie w rzeczywistości. Ale stwierdziłam, że raz się żyje i mogę spróbować.
Zagadałam, powiedziałam co mi leży na duszy, wiele się wyjaśniło i mamy się spotkać.

Powodzenia.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Powiedzieć mu czy nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024