Powrót do "byłej" trochę inny temat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Powrót do "byłej" trochę inny temat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez barol91 (2018-09-24 19:26:04)

Temat: Powrót do "byłej" trochę inny temat

Witam,postanowiłem tutaj napisać swój wątek z problemem gdyż jak sama nazwa forum wskazuje jest to forum przeważnie dla kobiet więc pewnie dostane jakieś ważne wskazówki ale do sedna.. dokładnie rok temu do mojej aktualnej pracy zatrudniła się ładna blondynka i postanowiłem się koło niej zakręcić a jak się póżniej okazało znamy się gdyż kiedyś miałem dobry kontakt z jej kuzynem i czasami mieliśmy okazję się widywać (kiedyś wyglądała zupełnie inaczej). Zaczęliśmy ze soba rozmawiać póżniej zaczęliśmy się spotykać i wszystko szło w dobrą stronę żebyśmy byli razem ale kiedyś jeden dzień przekreślił to wszystko.. siedzieliśmy razem ze znajomymi w jednym pubie,rozmawialiśmy i w pewnym momencie od naszej znajomej dowiedziałem się że ona spotykała się z jednym kolesiem którego kiedyś poznała w naszym towarzystwie też w jednym pubie i że byli ze sobą raptem 3tygodnie,ja wtedy już trochę wypity postanowiłem z nią porozmawiać (tak wiem jest w tym dużo mojej winy) no i wyszło jak wyszło że na drugi dzień wszystko między nami zmieniło się o 360stopni.. zacząłem jej unikać nawet w pracy i przez dłuższy czas nie rozmawialiśmy ze sobą aż do jednej imprezy u koleżanki,na początku nie chciałem tam iść gdyż wiedziałem że ona tam będzie ale w końcu postanowiłem tam pójść no i po chwili zaczeliśmy ze sobą rozmawiać,oczywiście dlaczego się nie odzywałem itp coś wymysliłem. Pare dni póżniej poszliśmy ze sobą na spacer no i w zasadzie od tego czasu mamy ze sobą jakiś kontakt (wiadomo nie taki jak wcześniej ale mamy),pomijam pracę bo tam zawsze coś ze sobą pogadamy.
No i teraz przechodząc do konkretu,jak mogę ją odzyskać,czy w ogóle jest sens się znowu w to pakować? Wiem że ja też nie jestem bez winy ale wyciągnąłem z tego wnioski i chciałbym to jakoś zmienic. Powiem szczerze że jak ze sobą nie rozmawialiśmy to zupełnie mi przeszło,byłem zupełnie obojętny na jej osobę ale gdy zaczeliśmy znowu ze sobą rozmawiać to uczucie u mnie tak jakby na nowo odżyło.. czasami staramy się ze sobą spotkać ale ostatnio zawsze coś stoi na przeszkodzie albo ja nie mogę albo ona ale to jest czasowe..

Ktoś jakieś sugestie,opinie? Z góry dziękuje za pomoc i gdyby coś to odpowiem na wszelakie pytania.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrót do "byłej" trochę inny temat

czyli strzeliłeś focha bo ona się z kimś spotykała zanim zaczęła spotykać się z tobą?

3 Ostatnio edytowany przez barol91 (2018-09-24 19:41:06)

Nie do końca.. spotykała się ze mną i w tym samym czasie spotykała się z tym gościem i była z nim te 3tygodnie,ogólnie miałem okazję go poznać i wiem że on dalej coś do niej mimo upływu czasu (zresztą tak jak ja)..

4

to po co się wciskasz na trzeciego do czyjegoś związku?

5

Bo nie są razem? A ona jest cały czas wolna..

6

Ale byli.
Skoro kręciła z dwoma jednocześnie to jedynym wyjściem z twarzą z takiego układu było powiedzenie jej wprost o co chodzi i urwanie kontaktu.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Powrót do "byłej" trochę inny temat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024