Hej, pisałam niedawno, że zerwałam z chłopakiem. Nie wiem co mnie podkusiło ale spróbowałam się zalogować na jego profil na pewnym portalu randkowym. Wiem, że to nie jest w porządku co robię. Powtórzę się jeszcze raz - zupełnie nie mam pojęcia po co to rozgrzebuje skoro już nie jesteśmy ze sobą. Wiadomo, że uczucia do końca jeszcze nie wygasły z mojej 'strony mimo złości. Miał on kiedyś również pewien epizod z takowymi portalami ale pogadaliśmy i "zrzekł się", że już tego nie będzie używał. To co jednak zobaczyłam dzisiaj mnie załamało... okazało się, że od roku utrzymywał tam relacje z pewnymi dziewczynami. Każdej powtarzał jak bardzo kocha itp. Pojawiły się również wiadomości bardziej pikantne i wymiana właśnie takowych zdjęć pomiędzy nimi.. Teraz po rozstaniu jestem załamana a kiedy zobaczyłam to "coś" to mi serce złamało się na tysiąc kawałeczków. Wiadomo, że to zamknięty rozdział ale jestem świeżo po zerwaniu i boli 2 razy mocniej. Jestem również wściekła na siebie, że przez rok nic nie zauważyłam, że mu ufałam, kochałam a teraz okazuję się, że byłam nikim i mu nie wystarczałam. Moja samoocena spadła diametralnie. Czy taki ktoś mógł kochać na serio? Nie chce mi się wierzyć..
Mieliście podobne doświadczenia?
Autorko, dublowanie tematów jest niezgodne z regulaminem forum.
Proszę, kontynuuj dyskusję w Twoim poprzednim wątku: https://www.netkobiety.pl/t114366.html i zapoznaj się ponownie z naszymi zasadami.
Szczególnej uwadze polecam Ci punkt nr 4 postanowień szczególnych regulaminu. IsaBella77