Jest mi strasznie wstyd....
Mam 30 lat i nie miałem dziewczyny,..
Nawet jak podwożę dziewczyny to siadają z tyłu jak do taxi.
Jeśli nie jesteś trollem, to nie załamuj się. Znam gościa, który ma lat 40 i dalej nic.
Nawet jak podwożę dziewczyny to siadają z tyłu jak do taxi.
Może masz syf na przednim siedzeniu po prostu.
W samochodzie mam czysto, a perspektywa kolejnych 10 lat nie jest zbyt pocieszająca.
Ja tylko kompromituje się przed kobietami.
Pomożecie :-)
8 2018-09-13 22:18:00 Ostatnio edytowany przez fsociety (2018-09-13 22:18:29)
Chyba rozumiem. Pozostawicie to bez Komentarza.
Niezależnie od tego, czy Autor sobie dworuje, czy tak jest naprawdę... Takie sytuacje zdarzają się w realnym życiu i to wcale nie rzadko. Tak więc, jeśli rzeczywiście jesteś w takim położeniu, to nie przejmuj się, nie ma powodu do wstydu. ![]()
A potencjalna dziewczyna mnie nie zabije śmiechem jak już przy całowaniu się wyłoże.......
Założyłem konto na portalu randkowym, ale słabo mi idzie. Rozmawiałem z paroma dziewczynami, trzy poprosiłem o numer- dostałem dwa. Jedna przestała odbierać a druga mnie wychowuje że aż mnie to do pasji doprowadza.
Zostałem już nawet burakiem :-)
roksa.pl
Idź poruchać, to nic niezwykłego - w sensie stosunek nie jest niczym niezwykłym. Odhaczysz pole na mapie życia i pójdziesz naprzód.
W dzisiejszych czasach jeśli kobieta nie jest naprawdę wyjątkowa albo z wyglądu, albo z charakteru to seks nie jest bardziej przyjemny od jazdy dobrym samochodem, zjedzenia pysznego obiadu, skoku na spadochronie itd. Z czasem to jest trochę jak mycie zębów. Jest przyjemnie jak skończysz i robisz to dla zdrowia, wygody i spokoju.
roksa.pl
Idź poruchać, to nic niezwykłego - w sensie stosunek nie jest niczym niezwykłym. Odhaczysz pole na mapie życia i pójdziesz naprzód.
W dzisiejszych czasach jeśli kobieta nie jest naprawdę wyjątkowa albo z wyglądu, albo z charakteru to seks nie jest bardziej przyjemny od jazdy dobrym samochodem, zjedzenia pysznego obiadu, skoku na spadochronie itd. Z czasem to jest trochę jak mycie zębów. Jest przyjemnie jak skończysz i robisz to dla zdrowia, wygody i spokoju.
Tylko pytanie czy syfa jakiegoś nie złapie ![]()
Choroby chorobami... jak będzie używał prezerwatyw, nie miał uszkodzeń naskórka itd. to nic nie powinien złapać.
.... ale żeby iść do łóżka z panną która miała w ostatnim roku kilkuset facetów?
Trochę średnio.
Może spróbuj tindera, tam łatwiej o kontakt niż na portalu randkowym. Próbowałeś zaprosić w realu jakąś dziewczynę? Chodzi Ci o seks czy szukasz związku?