Sam nie wiem co tu mam napisać...... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sam nie wiem co tu mam napisać......

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Sam nie wiem co tu mam napisać......

Jest mi strasznie wstyd....
Mam 30 lat i nie miałem dziewczyny,..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sam nie wiem co tu mam napisać......

Nawet jak podwożę dziewczyny to siadają z tyłu jak do taxi.

3

Jeśli nie jesteś trollem, to nie załamuj się. Znam gościa, który ma lat 40 i dalej nic.

fsociety napisał/a:

Nawet jak podwożę dziewczyny to siadają z tyłu jak do taxi.

Może masz syf na przednim siedzeniu po prostu.

5

W samochodzie mam czysto, a perspektywa kolejnych 10 lat nie jest zbyt pocieszająca.

6

Ja tylko kompromituje się przed kobietami.

7

Pomożecie :-)

8 Ostatnio edytowany przez fsociety (2018-09-13 22:18:29)

Chyba rozumiem. Pozostawicie to bez Komentarza.

9

Niezależnie od tego, czy Autor sobie dworuje, czy tak jest naprawdę... Takie sytuacje zdarzają się w realnym życiu i to wcale nie rzadko. Tak więc, jeśli rzeczywiście jesteś w takim położeniu, to nie przejmuj się, nie ma powodu do wstydu. smile

10

A potencjalna dziewczyna mnie nie zabije śmiechem jak już przy całowaniu się wyłoże.......

Założyłem konto na portalu randkowym, ale słabo mi idzie. Rozmawiałem z paroma dziewczynami,  trzy poprosiłem o numer- dostałem dwa. Jedna przestała odbierać a druga mnie wychowuje że aż mnie to do pasji doprowadza.
Zostałem już nawet burakiem :-)

11

roksa.pl

Idź poruchać, to nic niezwykłego - w sensie stosunek nie jest niczym niezwykłym. Odhaczysz pole na mapie życia i pójdziesz naprzód.

W dzisiejszych czasach jeśli kobieta nie jest naprawdę wyjątkowa albo z wyglądu, albo z charakteru to seks nie jest bardziej przyjemny od jazdy dobrym samochodem, zjedzenia pysznego obiadu, skoku na spadochronie itd. Z czasem to jest trochę jak mycie zębów. Jest przyjemnie jak skończysz i robisz to dla zdrowia, wygody i spokoju.

12

Tomko napisał/a:

roksa.pl

Idź poruchać, to nic niezwykłego - w sensie stosunek nie jest niczym niezwykłym. Odhaczysz pole na mapie życia i pójdziesz naprzód.

W dzisiejszych czasach jeśli kobieta nie jest naprawdę wyjątkowa albo z wyglądu, albo z charakteru to seks nie jest bardziej przyjemny od jazdy dobrym samochodem, zjedzenia pysznego obiadu, skoku na spadochronie itd. Z czasem to jest trochę jak mycie zębów. Jest przyjemnie jak skończysz i robisz to dla zdrowia, wygody i spokoju.

Tylko pytanie czy syfa jakiegoś nie złapie big_smile

13

Choroby chorobami... jak będzie używał prezerwatyw, nie miał uszkodzeń naskórka itd. to nic nie powinien złapać.
.... ale żeby iść do łóżka z panną która miała w ostatnim roku kilkuset facetów?

14

Trochę średnio.

15

Może spróbuj tindera, tam łatwiej o kontakt niż na portalu randkowym. Próbowałeś zaprosić w realu jakąś dziewczynę? Chodzi Ci o seks czy szukasz związku?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sam nie wiem co tu mam napisać......

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024