Zostawiła mnie po 11 miesiacach - czy kiedykolwiek mnie kochala? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zostawiła mnie po 11 miesiacach - czy kiedykolwiek mnie kochala?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Zostawiła mnie po 11 miesiacach - czy kiedykolwiek mnie kochala?

Witam wszystkich.
Mam 19 lat moja byla ma lat 18 i po 11 miesiacach odeszla. Powodem byly bardzo czeste klotnie. Wiadomo ze bardzo ale to bardzo Cierpie bo od rozstania minelo dopiero 2 tygodnie. W czerwcu tego roku pojawil sie tez chlopak który do niej zarywal ale ona go odrzucila lecz po poltora tygodnia nawiazali ze soba kontakt i sie spotykają co juz mnie dobilo całkowicie. Boje sie ze wpadnę w jakąś depresje ale nie o to chodzi w moim temacie... Czy jesli ona po prawie dwoch tygodniach znajduje sobie nowego to czy kiedykolwiek mnie kochala? Poblokowala mnie wszedzie, tak po prostu potrafila ze mna zerwac kontakt... Jestem zalamany po prostu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawiła mnie po 11 miesiacach - czy kiedykolwiek mnie kochala?

Małolat dużo jeszcze w życiu przed Tobą a ta lekcja dużo Cię nauczy . Dorośniesz to zrozumiesz ze wielu słowo Kocham ma w dupie . Dojdziesz do siebie i jeszcze w życiu się wybawisz. Wiem co mówię bo ma dwa razy latek co Ty i tez to przechodziłem jak każdy tutaj . Korzystaj z życia a miłość z filmu się teraz nie baw bo to nie ma sensu .

3

Szary dobrze prawi smile wielu młodych ludzi nie wie do końca czego chce, poszukuje nie tylko milosci, ale i samych siebie. Poboli kuku i przestanie (zawsze przechodzi). Glowa do gory. Zamiast patrzec rok wstecz, patrz w przyszlosc smile tam jest duzo wiecej lat przed Toba!

4

Uwierz, że to co dziś wydaje Ci się końcem świata, za jakiś czas będziesz traktował głównie jak doświadczenie z przeszłości. Od razu zaznaczam, że nie bagatelizuję tego, co przeżywasz, po prostu wiem już, że młodość ma to do siebie, że wszystko przeżywa się bardzo silnie, zdecydowanie silniej niż jest tego warte.

I nie, nie kochała, ale moim zdaniem ludzie bardzo tego słowa nadużywają myląc je z innymi emocjami - zauroczeniem, fascynacją, pożądaniem. Miłość w Waszym wieku zdarza się naprawdę niezmiernie rzadko.

5 Ostatnio edytowany przez helios_09 (2018-09-11 13:03:18)

Ehh no staram wlasnie tlumaczyc sobie to wszystko, ze rozstania sie zdarzaja, ze ludzie odchodzą od siebie po 11 latach nawet a nie po 11 miesiącach. Jak sie poznaliśmy nie byliśmy nawet pelnoletni a taka pierwsza milosc ktora pozostaje na cale zycie zdarza sie bardzo bardzo rzadko i większość ma taka osobe ktora moze nazwac swoją byłą albo byłym. Ale wiecie co? Moim ogromnym problemem są tez scenariusze ze ktoś juz zastąpił albo zastąpi moje miejsce. Np jak pomysle sobie ze idzie z tym typkiem do parku i sie np calują to az mnie skręca i zaraz caly dzien jest do du*y. A wizje seksu z kims innym to juz wogole. Nie potrafie sie jakos uwolnic od tych mysli i chyba to jest moj najwiekszy problem w tej chwili... Jest to moja pierwsza miłość. Bo jak mialem wczesniejsze dziewczyny to maks dwa miesiacr zwiazek trwal pare dni i juz o nich nie myslalem. Tutaj bardzo sie zaangazowalem i wydaje mi sie ze ta taka dziwna zazdrość jest właśnie tym spowodowana. Wiecie moze jak sobie z tym poradzic? Prosilbym o jakies wypowiedzi...

Miałem identyczna sytuacje jak Ty z tym że związek trwał 4 lata a rozstanie w wieku 26 lat. Tylko u mnie było granie na dwa fronty przez 2 miesiące i te "wizje seksu" nie były wizjami wink. Poczekała na moment aż wykończę i wyposażę jej mieszkanie w którym mieliśmy zamieszkać i cyk, blok papa, i tak zostałem sponsorem jej i jego wink. Ufałem za bardzo i to mnie zgubiło, albo zwyczajnie miałem pecha. Zgadzam się że słowo Kocham Cie jest nadużywane. Widzisz proporcje? Bardzo bym chciał przeżyć to co przeżyłem niedawno będąc w Twoim wieku jak głupio by to nie brzmiało.
Boli bo musi boleć, "czas leczy rany" nie jest powiedzeniem na wyrost. Zajmij owe myśli innymi myślami, mi pomogło kompulsywne czytanie książek, praca, rozmowa z ludźmi. Zrób coś dla siebie, inwestuj w siebie, zaakceptuj to czego nie możesz zmienić. Warto mieć tak cenne doświadczenie w tak młodym wieku, kiedyś to docenisz.

7

Tak jak wyżej, jesteś bardzo młody, czas pomoże. Znajdziesz sobie inną, lepszą dziewczynę, która będzie na Ciebie zasługiwała. Głowa do góry! Będzie dobrze! smile smile
A to, że "znalazła" sobie innego po dwóch tyg. to świadczy o tym, że nie do końca wie czego chce i jest po prostu niedojrzała.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zostawiła mnie po 11 miesiacach - czy kiedykolwiek mnie kochala?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024