Hej, mam dość duży problem, chodzi o kolegę... Ostatnio jechałam w autobusie w którym jechał mój były chłopak z kolegą. Znałam jego imię i nazwisko i zaprosiłam go na fb, chwilę później napisał do mnie i nasza rozmowa tak się ciągła, bardzo fajnie się z nim pisało, co dziennie pisaliśmy i pisaliśmy. Spotykaliśmy się w autobusie i gadalismy ze sobą. Nadszedł ten dzień gdy on zaproponował spotkanie po za autobusem. Spotkałam się z nim i trochę mnie czymś zniechęcił nie wiem czym... ja na wygląd nie zwracam zbytnio uwagi, może trochę charakter... trochę się dziwnie zachował, sama nie wiem jak wam to wytłumaczyć i sama siebie nie rozumiem.... ja coś do niego czuje i sądzę że on też, ale nie chcę dawać mu nadziei i chcę się w nim odkochać ale nie wiem jak.... bardzo fajnie mi sie z nim pisze i gada, ale ciągle jest jakiś tekst z jego strony który mnie odrzuca od niego.... nie patrzę już na to że to jest kolega mojego byłego, bo to są stare dawne czasy ... ale ja naprawdę nie wiem co mam robić, proszę o pomoc, może wy byliście kiedyś w takiej sytuacji i wiecie co robić...
Temat: Nie wiem czy coś do niego czuje
Zobacz podobne tematy :
Odp: Nie wiem czy coś do niego czuje
Ale jakie jest Twoje pytanie? Zauroczenie to nie zakochanie wiec nie musisz się odkochiwać.
Odp: Nie wiem czy coś do niego czuje
Minie ci.