Proooblem z ' koleżanką ' - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proooblem z ' koleżanką '

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-09-07 23:55:45)

Temat: Proooblem z ' koleżanką '

Witam. Potrzebuję jakiejś porady bo już sam nie wiem co robić.

Mianowicie chodzi o koleżankę z pracy. Relacje między nami są dobre, fajnie spędza mi się z nią czas i co nie tylko, ona mówiła, że ma podobnie. Mamy dużo podobnych zainteresowań czy też poglądów na dany temat. Po pracy już parę razy spotykaliśmy się na jakieś piwo czy coś takiego, tu jakiś wyjazd w wolny dzień. Jak powiedźcie mi poznać/wybadać czy ona chce coś więcej niż tylko znajomości? Ja to raczej jestem osobą która no nie domyśla się zbytnio po jakiś jej możliwych sugestiach także ciężko. Na jakie 'znaki' , sugestie z jej strony powinienem zwrócić uwagę? Może są jakieś takie typowe ( o których ja pojęcia nie mam ). Przed nią to generalnie dziewczyny żadnej nie miałem także 'doświadczenie' zerowe ;\. Z drugiej strony nie chciałbym też czegoś [wulgaryzm] co popsuło by nasze relacje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proooblem z ' koleżanką '
liptooon napisał/a:

Witam. Potrzebuję jakiejś porady bo już sam nie wiem co robić.

Mianowicie chodzi o koleżankę z pracy. Relacje między nami są dobre, fajnie spędza mi się z nią czas i co nie tylko, ona mówiła, że ma podobnie. Mamy dużo podobnych zainteresowań czy też poglądów na dany temat. Po pracy już parę razy spotykaliśmy się na jakieś piwo czy coś takiego, tu jakiś wyjazd w wolny dzień. Jak powiedźcie mi poznać/wybadać czy ona chce coś więcej niż tylko znajomości? Ja to raczej jestem osobą która no nie domyśla się zbytnio po jakiś jej możliwych sugestiach także ciężko. Na jakie 'znaki' , sugestie z jej strony powinienem zwrócić uwagę? Może są jakieś takie typowe ( o których ja pojęcia nie mam ). Przed nią to generalnie dziewczyny żadnej nie miałem także 'doświadczenie' zerowe ;\. Z drugiej strony nie chciałbym też czegoś [wulgaryzm] co popsuło by nasze relacje.

Jeśli ty chcesz czegoś więcej, to zamiast badać i dociekać, powiedz jej że oprócz tego że jest świetnym kumplem, to podoba ci się jako kobieta i chciałbyś zmienić charakter waszej relacji. Tylko pamiętaj, że romans w pracy to zawsze zły pomysł. Jeśli wam wyjdzie, będziecie 24/7 razem, jak nie, to będzie bardzo niezręcznie dalej razem pracować.

3

no tak średnio mi się widzi by tak wprost powiedzieć bo pewnie tak 'nagle' to nic z tego nie wyjdzie.

Nie wiem, puszcza jakieś nutki takie o miłości i w ogole albo nie wiem to jakiś 'znak' albo zbieg okoliczności w ch*j no pojęcia nie mam
Ostatnio też mowiła jak gadaliśmy, że ona by chętnie pojechała tu,tam itd to ja w sumie od razu z buta mówię to dawaj możemy tam jechać itd i generalnie jest chętna tylko no się dogadać co i jak dokładniej.

Inna sprawa też, że ona jest taką 'zalataną' osobą ciągle coś z kimś itd no i ma tam jakiegoś 'dobrego' kolege znajomego z którym też gada,pisze, spędza trochę czasu dzwoni do niej itd.. z jednej strony mówiła kiedyś, że traktuje go tylko jako kolege i nic więcej ale no nie wiem ;\ Z tym to akurat chyba nie ma co się poddawać tylko starać się 'być tym fajniejszym' lepszym od tego typa co nie? ;\

4

liptooon napisał/a:

Po pracy już parę razy spotykaliśmy się na jakieś piwo czy coś takiego, tu jakiś wyjazd w wolny dzień.

Ja przykładowo, bym chciała, aby chłopak zaprosił mnie na wyjazd w wolny dzień z noclegiem, ale zwróć uwagę, aby pokój miał 2 łóżka, a nie jedno szerokie. Jeśli się zgodzi, to jest znak, że chce czegoś więcej.
Jeśli jesteś z Dolnego Śląska to proponuję Ząbkowice Śląskie. W Wielkopolsce dobrym jest Piła. Jeśli mieszkasz w centralnej Polsce to proponuję Łowicz.

5

nieee takie cos to odpada raczej

Jak powiedzmy mówi, że by pojechała dajmy na to ' do warszawy ' to no dobra fajnie wiem co by chciala zrobic itd i co ja od razu powinienem coś działać w tym temacie pytać ją o termin kiedy jej pasuje itd czy może nie tak od razu tylko odczekać trochę? Bo z jednej strony no to ja mógłbym jechać od razu jak by chciała big_smile ale żeby nie wyjść też na jakiegoś nachalnego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proooblem z ' koleżanką '

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024