Jak go zrozumiec jak odczytac jego sygnały skierowane do mnie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak go zrozumiec jak odczytac jego sygnały skierowane do mnie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak go zrozumiec jak odczytac jego sygnały skierowane do mnie.

To się zaczęło jakis czas temu.,Spodobalismy sie sobie i to bardzo zaczął sie odzywac do mnie.,,zaczepiac mnie wzrokiem itp.,Kiedys przechodziłam koło niego pocałował mnie w policzek.,,Robił wszystko bym zwracała na niego uwage,.
kiedys mijalismy sie wzrokiem na schodach zaczął patrzec mi głęboko w oczy,,pózniej jakis czas temu chciał podejsc zagadac,.i to dwukrotnie ale ja udałam ze go nie widze,,ignorowałam go.,a teraz on nie zwraca juz nawet na mnie wcale uwagi,,,minęły 2 mies odkąd olewał mnie wczoraj niespodziewanie zwrócił uwage na mnie.,a dzisiaj zaczął wpatrywac sie we mnie bardzo,i zerkac. Dzisiaj zobaczył ze zwracam na niego uwage.

cenie sobie dlugie rozwiniete odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak go zrozumiec jak odczytac jego sygnały skierowane do mnie.

https://www.netkobiety.pl/t114289.html

Przepraszam za mało rozwiniętą wypowiedź, ale ile można w kółko o tym samym?

3

Odp: Jak go zrozumiec jak odczytac jego sygnały skierowane do mnie.

Autorko, krótko i na temat - polecam Ci ponowną lekturę regulaminu, którego punkt nr 4 wyraźnie mówi o tym, że dublowanie wątków jest zabronione.
Proszę, stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum nagminnie powielanymi tematami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak go zrozumiec jak odczytac jego sygnały skierowane do mnie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024