Spodobalismy sie sobie kiedys przechodziłam obok niego pocałował mnie w policzek,no i tak to sie zaczęło..
Zaczął sie odzywac do mnie,zaczepiac mnie w rózny sposób itp,robił wszystko bym zwracała na niego uwage itp.
Kiedys mijalismy sie zaczął patrzec mi w oczy,po jakims czasie chciał podejsc,zagadac DWA razy pomimo ze traktowałam go jak powietrze., itp.
ignorowałam itp,.
a teraz traktuje mnie jak powietrze,nie zwraca nawet uwagi na mnie itp.
Może trzeba było go nie traktować jak powietrze na początku bo mu sie znudziło podbijanie do niezainteresowane osoby? Odezwij się do niego i okaz zainteresowanie.
A to jednak jesteś nim zainteresowana? ojej...
Najpierw koleś za księżniczką latał bez żadnego rezultatu, a jak sobie odpuścił (bo przecież nie jest idiotą, albo psycholem, który mimo wyraźnego braku sygnałów świadczących o zainteresowaniu drugiej strony dalej się przywala) to ta wielce zdziwiona czemu.. no ręce opadają.
Spodobalismy sie sobie kiedys przechodziłam obok niego pocałował mnie w policzek,no i tak to sie zaczęło..
Zaczął sie odzywac do mnie,zaczepiac mnie w rózny sposób itp,robił wszystko bym zwracała na niego uwage itp.
Kiedys mijalismy sie zaczął patrzec mi w oczy,po jakims czasie chciał podejsc,zagadac DWA razy pomimo ze traktowałam go jak powietrze., itp.
ignorowałam itp,.
a teraz traktuje mnie jak powietrze,nie zwraca nawet uwagi na mnie itp.
Głupia czy niepoważna?
Musicie oboje skończyć z tą grą tym bardziej że ona i tak w jakimś momencie się skończy tzn jakiś będzie wynik tych podchodów. Ta gra to budowanie napięcia seksualnego a więc jest potrzebna. Oby w którymś momencie nie doszło do przepalenia bezpieczników. Przecież możesz podejść do niego i powiedzieć że chcesz go poznać czy cokolwiek i potem znowu wrócić do gry tylko pamiętaj żeby śledzić bacznie jego reakcje tak żeby się nie zniechęcił. Jeśli będzie moment kiedy znowu będzie udawał że nie jest zainteresowany paraduj przed nim odsłaniając trochę ciała lub przypadkowo dotknij go. Buduj w nim pożądanie do ciebie ale nie traktuj go jak zabawkę.
Bo ma żonę i trójkę dzieci. Litości. Obyś od tego głębokiego patrzenia w oczy w ciążę nie zaszła.
7 2018-09-06 18:25:52 Ostatnio edytowany przez Ingunn (2018-09-06 18:29:34)
No tak, bawcie się w podchody dalej, a potem założysz temat, że chciałaś związku a on cię tylko przeleciał i uciekł z łóżka tego samego dnia. Litości !
Chcecie się miziać jak dorośli,to podejdź dojrzałe do tematu.
Idź z nim pogadaj, zabierz na kawę (albo zrób tak, żeby to niby on cię zaprosił), i poznajcie się trochę.
I może się nawet dowiesz, że zdobyłaś fajnego łózkowego kompana
Najprostszy w sieci przepis na udane życie seksualne wg Ingunn. Można stosować do woli, zrzekam się praw autorskich