Poznałam na jednym portalu chłopaka znamy się miesiąc .Ale mam pewne obawy może ktoś pomoże ? Spotkaliśmy się już 5 x na ostatnim spotkaniu doszło do czułości ale tylko pocałunki itp . Ale przez pozostały czas nie było niczego tylko poznawaliśmy się wzajemnie on duzo o mnie pytał o moje życie itp i nadal tak jest , nie nawiązywał nigdy do sExu , tylko delikatne pocałunki i komplementy , ze mu się podobam . On bardzo nalega na spotkania chce się często spotykać , zawsze mu odpowiada moja propozycja dot dnia ale moje obawy dot tego , ze może ma żonę ?? Ma fb ale nigdy mi go nie podał , nie znam dokładnie gdzie mieszka , nie znam nazwiska ,prosiłam o więcej zdjęć ale nic nie wysłał i ostatnia rzecz nie chce spotykać się w niedziele , także do mnie nigdy nie dzwoni tylko pisze smsy . Po czym poznać , ze ma żonę ? Czy może moje obawy są niepotrzebne ? Podczas ostatnich spotkań musiał szybko wracać do domu , bo miał coś do załatwienia wiec to tez było podejrzane para jesteśmy od kilku dni ale nie chce się w to angażować jeśli on ma partnerkę / żonę i później cierpieć , wiec wolałbym teraz to zakończyć . Jak to sprawdzić ? Często jeśli miał konto na tym portalu siedział wieczorami o 22 wiec to wyklucza , żonę ale w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe . Proszę o pomoc Czy dac sobie czas?
W poprzednim temacie miałaś faceta, który chciał Cię szybko do domu zaprosić i było źle ten dawkuje informacje i też jest źle.
Może po prostu poczekaj i daj się relacji rozwinąć?
Albo bardziej się przykładaj do wymyślania kolejnych tematów, bo nie wierzę że to dzieje się naprawdę.
Po piątym spotkaniu nie wiesz gdzie mieszka ani chociaż jak się facet nazywa? To kiedy zamierzasz się dowiedzieć? Jak w ciąży będziesz?
Jesteś w związku ("jesteśmy parą") z anonimowym facetem (znasz tylko jego imię)? Nieźle.