Cześć Wam. Mam pytanie, a mianowicie spotkałyscie się z brązowym plamieniem na dwa dni przed miesiączka? Co prawda plamienie nie występuje na bieliźnie, natomiast jak za pomocą lusterka zajrzę do szyjki macicy zauważam na niej krew, po włożeniu palca da się zauważyć że śluz jest zabrazowiony. Kolejny cykl starań chyba na marne
Ja mam zawsze takie plamienia dwa dni przed miesiączka.
Ja mam zawsze takie plamienia dwa dni przed miesiączka.
Z tym, że u mnie ta krew była widoczna tylko przy szyjce, na bieliznie nic. Ponadto trwało to może z kilka godzin, dzisiaj gdy jest już jeden dzień do okresu przy szyjce mam biały śluz i zero zabarwien. Już sama nie wiem co się dzieje
4 2018-08-28 21:06:43 Ostatnio edytowany przez senszyciax3 (2018-08-28 21:07:11)
No ja też tak mam że raz są, raz nie, na bieliźnie bardzo rzadko bardziej jak wycieram się papierem to widać plamienia. Też staram się o dziecko z mężem ale to dopiero pierwszy cykl więc nie liczę na nic
Takie plamienie raczej nie odbiega od normy i nie świadczy o jakimś stanie chorobowym.
6 2018-08-31 13:49:59 Ostatnio edytowany przez evereg (2018-08-31 13:50:32)
Odnośnie plamienia o którym pisałam. U mnie wystąpiło to raz, nie było zauważalne na bieliźnie i na dodatek mam opóźniony okres już o 3 dni. Szyjka macicy jest zamknięta białym sluzem. Poczekam z dwa dni z testem, żeby nie kupować ich ciągle jak wyjdzie negatywny no i zobaczymy
Nie wytrzymalam I zrobiłam test. JESTEM W CIĄŻY AAAAA NIE WIERZĘ. JESTEM NAJSZCZESLIWSZA