Brak czasu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez tajemnicza94 (2018-08-19 22:06:49)

Temat: Brak czasu

Jestem ze swoim facetem cztery lata.ciagle nie ma dla mnie .mieszkamy razem.codziennie siedzi w telefonie godzinami.ja pracuje na 3zmiany,on na jedną,weekendy on ma wolne.kiedy pracowaliśmy razem W jednym zakładzie  na jednej zmianie był ten sam problem. Czułości nie ma w ogóle.seksu nie ma.dziewczyny poradzcie coś,bo nie wiem co robić.jestem załamana.jesteśmy zaręczeni od roku.Nie wiem jak działać.rozmów było dużo i nic one nie dawały.obiecywał zmianę,trwała  chwilę i później znowu wracało wszystko do normy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak czasu

Myślę że gdyby mu zależało znalazł by czas dla ciebie. Praca pracą ale wszystko da się pogodzić wink pogadaj z nim, może zagroz zakończeniem związku i sprawdź reakcje. Powodzenia smile

3

Devi już próbowałam tego.niestety tak to podziałało,że chciał żebym tego samego dnia się w yprowadziła.

4

Cóż, jedyna opcja to rozstanie albo tolerowanie.

5 Ostatnio edytowany przez Jovanna (2018-08-19 23:04:20)

Chocbys powiesila sie na zyrandolu, chocbys szantazowala, plakala i mierzyla do niego z shootguna to jak nie bedzie chcial z Toba spedzac czasu, to go spedzac nie bedzie.  Masz kontrole nad tym co sama robisz, za to co robi on, ma kontrole on sam i sam tez o tym decyduje. Nie zmusisz go do niczego. A zwiazek to starania dwoch osob. Co mozesz wiec zrobic? Zdbac o siebie i swoje szczescie sama. Znalezc jakies zajecie w czasie wolnym i stwierdzic, czy taki facet Ci odpowiada. Czy takiego kolesia chcesz. Jego problemow nie rozwiazesz. Jemu ewidentnie ten zwiazek sie juz znudzil lub zastanawia sie nad jego sensem. Raczej watpie, ze przyjdzie do Ciebie lub ciagniety za jezyk powie Ci w czym rzecz. Niepasowac mu moze wiele. Ale powiem Ci, ze jak facet chce spedzac czas ze swoja dziewczyna, jak dobrze sie z nia bawi, jak sie relaksuje to nawet w natloku zajec, znajdzie w koncu wolna chwile i sprawi, ze bedziesz czula, ze jest z Toba, chce z Tobą być i Cie kocha.

Pełno jest takich watkow na forum. Nawet faceci o tym opowiadaja. Cos mu nie pasuje w zwiazku, ale nie podejmie ryzykownych krokow. Wiec to trwa w takiej stagnacji i trwac moze tak dlugo jak Ty sie na to godzisz lub on w koncu peknie i sie wypisze z tego ukladu. Taki zwiazdk to nie zwiazek. Daj spokoj. Ktos tu kiedys pisal: ze zgnilego jablka, juz swiezego nie zrobisz. Ja tak nie traktuje ludzi i nie zgadzam sie na takie traktowanie. To jest moja granica i ja egzekwuje. Jesli ktos ja przekracza, najwyrazniej nie nadaje sie dla mnie. Ale ja to ja. Uwazam, ze najgorsze co moze byc to toksyczne trzymanie sie nieudanego zwiazku na sile. Byle byc. Byle trwac lalala

6

tajemnicza94 napisał/a:

Devi już próbowałam tego.niestety tak to podziałało,że chciał żebym tego samego dnia się w yprowadziła.

Cóż myślę ze w tej sytuacji najlepsza opcja będzie zerwanie, może po czasie zrozumie co stracił... A jeśli nie to cóż...
Zrób to póki nie jest za późno, nie jesteś z nim szczęśliwa więc chyba nie ma sensu tego ciągnąć... Kto wie może znajdziesz kogoś lepszego, kto niezależnie od sytuacji zawsze będzie miał ochotę na spędzanie czasu z tobą. Myślę że w związku wspólne chwilę są bardzo ważne...

7

Dzięki dziewczyny.szukam pokoju.już rozwazałam to kiedyś,ale bałam się,że nie poradzę sobie i w dodatku szantażował mnie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024