co dalej robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: co dalej robić?

Jestem dziewczyną po miłosnych katastrofach. Mam dwoje dzieci z dwoma różnymi facetami. Kilka miesięcy temu poznałam chłopaka, który zawrócił mi w głowie. Na początku nie miałam zamiaru się w to angażować, miało to być tylko miłe spędzanie czasu... ale sama nie wiem, w którym momencie zawładną moim sercem. Może to wydawać się śmieszne, bo jak można kogoś pokochać tak szybko?
Wszystko się układało jak w bajce, zero awantur, czułe spotkania, rozmowy o przyszłości... no dosłownie bajka. W końcu nadszedł moment ciszy... tłumaczenie,że jest zmęczony, że później porozmawiamy, ale ja wewnętrznie czułam, że jest coś nie tak. Później wiadomości ze screenami z portalu społecznościowego. Problem polegał na tym, że konto należało do mojej siostry ale widniało na nim moje zdjęcie. Nie mam jak udowodnić mu, że to nie ja korzystałam z konta. Wg mnie też sprawa wygląda niby jasno... konto z moim zdjęciem i nie ma żadnych wątpliwości. Zostałam oskarżona o zdradę, powiedział, że mi nie wierzy i nie ufa po czymś takim i nie chce być z kimś kto na samym początku kłamie.
Nie potrafię przestać o nim myśleć, śni mi się, momentami mam wewnętrzny niepokój, że właśnie z kimś w danym momencie jest. Chciałabym odzyskać jego zaufanie ale nie wie jak sad Czy to konto to aż taki problem i powód do rozstania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co dalej robić?

Powód to rozstania to jest 2 twoich dzieci z różnymi ojcami a konto na facebooku to wymówka. Mało który facet jest ochoczy wychowywać i łożyć na nie swoje dzieci. Natomiast nie przeszkadza to spędzać miłych chwil  łóżku, z taką mamą co się szybko zakochuje. Jednak gdy mamie zaczyna stały związek świtać w głowie to facet się ulatnia bo cudzych dzieci chować nie będzie. Jeśli jest młody i bezdzietny to znajdzie sobie kobietę wolną, założy z nią rodzinę i będzie łożył na swoje a nie na cudze.

Nawet jeśli chłopak coś tam sobie w głowie wyobrażał, snął plany przyszłości z tobą to rodzina, znajomi na pewno mu szybko i zdecydowanie wybili je z głowy.

3

tak też myślałam, dziękuję smile

4

"Mam dwoje dzieci z dwoma różnymi facetami..." I co ktoś się z Tobą spotyka chce być, a w dni parzyste odwiedza jeden facet dzieci, a w nieparzyste drugi? Trochę zabawna i kiepska sytuacja.

"Problem polegał na tym, że konto należało do mojej siostry ale widniało na nim moje zdjęcie. Nie mam jak udowodnić mu, że to nie ja korzystałam z konta. Wg mnie też sprawa wygląda niby jasno... konto z moim zdjęciem i nie ma żadnych wątpliwości. Zostałam oskarżona o zdradę, powiedział, że mi nie wierzy i nie ufa po czymś takim i nie chce być z kimś kto na samym początku kłamie. "

Było Twoje zdjęcie i imię oraz nazwisko? Czy tylko zdjęcie? Bo jeśli imię i nazwisko oraz zdjęcie to chyba normalne, że tak mógł pomyśleć nie?

5

tylko i wyłącznie zdjęcie... to przykre że kobieta, która sama zostaje z dziećmi i sama je wychowuje traktowana jest jak trędowata:( Każdy przypadek jest inny ale nie zawsze kobieta zostaje sama z jej winy. Facet ma jedwabiście, dziecko zrobi i pójdzie dalej, a kobieta zostaje ze wszystkim sama. Klasa sama w sobie. Gratuluje podejścia

6

powinnaś dać sobie z nim spokój, raz się ulotnił z tak błahego powodu to każdy inny też będzie dobry żeby uciec. Czasami wydaje Ci się że to ten jedyny, życie w samotności jest cieżkie, nikt przecież nie chce być sam.

7

marlena8907 napisał/a:

tylko i wyłącznie zdjęcie... to przykre że kobieta, która sama zostaje z dziećmi i sama je wychowuje traktowana jest jak trędowata:( Każdy przypadek jest inny ale nie zawsze kobieta zostaje sama z jej winy. Facet ma jedwabiście, dziecko zrobi i pójdzie dalej, a kobieta zostaje ze wszystkim sama. Klasa sama w sobie. Gratuluje podejścia

Obys trafiła kiedyś na tego szczerego wink

8

w jego wykonaniu to był tylko pretekst.
na pewno jeszcze kogoś spotkasz smile powodzenia

9

Chyba już nie chcę spotykać tego szczerego, jedynego,kochanego itd. Powrót do życia w samotności jest łatwiejszy tongue To coś co umiem najlepiej, coś do czego się przyzwyczaiłam, coś co do tej pory mi się podobało i było najlepszym rozwiązaniem smile Dziękuję za słowa szczerości nawet jeśli nie były miłe i za słowa wsparcia, dziękuję dziękuję dziękuje smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024