Sex Przed wczesny wytrysk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex Przed wczesny wytrysk

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Sex Przed wczesny wytrysk

Witam drogie panie . Otóż mam taki problem , jestem w świeżym związku dodam jeszcze że jest to moja pierwsza kobieta co za tym idzie nie jestem doświadczony . Za związkiem idzie oczywiście współżycie i tego dotyczy problem ponieważ gdy pierwszy raz się kochaliśmy byłem pod wpływem alkoholu i nasz stosunek trwał ponad godzinę , lecz już następnego dnia rano jak próbowaliśmy powtórkę skończył się po kilku sekundach za moment próbowaliśmy ponownie i był taki sam efekt . Po 3 dniach jak się spotkaliśmy znowu doszło do zbliżenia ale tym razem starałem się pieścić ją ręką oraz ustami jak najdłużej aby ona też mogła dojść, po prawie 40 minutowej zabawie moja partnerka wiła się z rozkoszy i powiedziała że chce go poczuć w sobie wiec spróbowaliśmy ponownie i znowu wszystko trwało może 1,5 minuty widziałem że była lekko rozczarowana choć wiedziałem że nie chce tego pokazać a mi zrobiło się wstyd . Zastanawiam się nad wizytą u seksuologa i poprostu walką z tym tylko nie wiem czy to dobry pomysł czy może mógł bym coś zrobić na własną rękę aby z tym walczyć . Dodam jeszcze że przed związkiem od dziecka bardzo często się masturbowałem

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-08-15 12:40:59)

Odp: Sex Przed wczesny wytrysk
morthi napisał/a:

Witam drogie panie . Otóż mam taki problem , jestem w świeżym związku dodam jeszcze że jest to moja pierwsza kobieta co za tym idzie nie jestem doświadczony . Za związkiem idzie oczywiście współżycie i tego dotyczy problem ponieważ gdy pierwszy raz się kochaliśmy byłem pod wpływem alkoholu i nasz stosunek trwał ponad godzinę , lecz już następnego dnia rano jak próbowaliśmy powtórkę skończył się po kilku sekundach za moment próbowaliśmy ponownie i był taki sam efekt . Po 3 dniach jak się spotkaliśmy znowu doszło do zbliżenia ale tym razem starałem się pieścić ją ręką oraz ustami jak najdłużej aby ona też mogła dojść, po prawie 40 minutowej zabawie moja partnerka wiła się z rozkoszy i powiedziała że chce go poczuć w sobie wiec spróbowaliśmy ponownie i znowu wszystko trwało może 1,5 minuty widziałem że była lekko rozczarowana choć wiedziałem że nie chce tego pokazać a mi zrobiło się wstyd . Zastanawiam się nad wizytą u seksuologa i poprostu walką z tym tylko nie wiem czy to dobry pomysł czy może mógł bym coś zrobić na własną rękę aby z tym walczyć . Dodam jeszcze że przed związkiem od dziecka bardzo często się masturbowałem

To naturalna reakcja organizmu. Jeśli nie czujesz się  z tym komfortowo to czas sobie zdać sprawę, że wiąże się to z częstotliwością stosunków seksualnych (im częściej tym dłużej), wiekiem (specyficznym stanem hormonów w młodym wieku), doświadczeniem z kobiecym ciałem , poziomem podniecenia. Generalnie przejdzie Ci z wiekiem, doświadczeniem. Ciało partnerki z czasem, nie będzie już tak intensywnie pobudzało. Oczywiście indywidualne predyspozycję również mają znaczenie, ale nad rzeczami, których nie zmienisz szkoda dyskutować. Najprościej zaradzić, przez częsty stosunek. Niewielka ilość alkoholu może pomóc, ale nie powinna być regułą.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex Przed wczesny wytrysk

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024