Kobieta mnie podrywa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobieta mnie podrywa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Kobieta mnie podrywa

Drogie forumowiczki mam do pracy przyszła nowa pracownica. Dziwnie się zachowuje prawi mi ciągle komplementy, patrzy mi w oczy zalotnie,przypadkiem dotyka mojej dłoni. Jest przyjacielska nigdy mi nie odmawia pomocy. Na imprezie firmowej gdy byłyśmy sam na sam wyznała mi miłośce,że ciągnie myśli o mnie, fantazjuje. Ciągle pisze na facebook. Czuje sie skrępowana. Też byłyście kiedyś podrywane przez kobiete? Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta mnie podrywa
Estera12345 napisał/a:

Drogie forumowiczki mam do pracy przyszła nowa pracownica. Dziwnie się zachowuje prawi mi ciągle komplementy, patrzy mi w oczy zalotnie,przypadkiem dotyka mojej dłoni. Jest przyjacielska nigdy mi nie odmawia pomocy. Na imprezie firmowej gdy byłyśmy sam na sam wyznała mi miłośce,że ciągnie myśli o mnie, fantazjuje. Ciągle pisze na facebook. Czuje sie skrępowana. Też byłyście kiedyś podrywane przez kobiete? Pozdrawiam

Żeby to raz... choć w pracy nigdy. Hahahaha... napiszę tak. Jeśli jest lesbijką to bardzo odważną. Jednak w Twojej wypowiedzi "razi i wali mnie po oczach" tekst "wyznała mi miłość". Coś tu wysoce jest nie teges. Miłość w pracy? Koleżance? Macie po 18 lat?  Lesbijki raczej tak infantylnie się nie zachowują. Bo być homoseksualną osobą w takim kraju do lekkich doświadczeń nie należy. Jest w tym mega psychologiczny zgrzyt aż zakrawa na trolling.

3

karolcia_38 napisał/a:
Estera12345 napisał/a:

Żeby to raz... choć w pracy nigdy. Hahahaha... napiszę tak. Jeśli jest lesbijką to bardzo odważną. Jednak w Twojej wypowiedzi "razi i wali mnie po oczach" tekst "wyznała mi miłość". Coś tu wysoce jest nie teges. Miłość w pracy? Koleżance? Macie po 18 lat?  Lesbijki raczej tak infantylnie się nie zachowują. Bo być homoseksualną osobą w takim kraju do lekkich doświadczeń nie należy. Jest w tym mega psychologiczny zgrzyt aż zakrawa na trolling.

Po alkoholu puszczają hamulce, mówi się różne rzeczy. Napisałam szybko wersje wydarzeń. Czytałam na innym forum ,że kobiecie pracownica też wyznała co czuje do jej osoby.

4 Ostatnio edytowany przez karolcia_38 (2018-08-18 10:22:55)

Odpisałam na maila. Mam nadzieję, że doszedł :-). Tak po alko często puszczają hamulce. I wówczas to już jazda bez trzymanki o wypadek nietrudno :-).

5

Kobieta czy facet, niewazne..Nie chcesz podrywu to grzecznie to zakomunikuj.

6

Dziękuje za odpowiedz,ale czy zrozumie?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobieta mnie podrywa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024