Zerwanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Zerwanie

Witam i z góry przepraszam że akurat mężczyzna pisze na forum . Ale gdzie się indziej poradzić.
Przedstawię swoją sytuację . Jestem aktualnie po rozstaniu. Jestem przed 30  i dodatkowo jedynak. Wiem jak kto brzmi. Nigdy nie starałem się o związek a nawet trochę się go bałem.
Nadszedł pewien etap w moim życiu kiedy stwierdziłem że chcę z kimś dzielić swój Świat. I znalazła się ona wtedy twierdziłem że ta jedyna.  Tak naprawdę ostatnio u mnie wszystko zgasło z dnia na dzień. Był czas walki ze sobą z myślami czy być w tym związku  i walczyć czy też nie. Ale po prostu powiedziałem nie.
Wiem że zraniłem wiem że jest cudowną osobą ale nie chce nikogo oszukiwać kiedy ja się zastanawiam.
Jestem osobą też impulsywną która zaraz dokonuje szybo wyboru. Czas związku był  to czas dla mnie cenny z racji że posiadałem inne myślenie na resztę życia.
Myślałem że ten związek coś we mnie zmieni i zmienił. Stałem się inny , chciałem wszystko budować .Ale naraz wszystko wróciło do starego myślenia.
Boję się samotności . Chciałem założyć rodzinę a naraz się cofam mentalnie.
Boję się też tego że nigdy się nie zaangażuje.  Z perspektywy czytelniczek może wyglądam na osobę niedorosłą ale ja naprawdę chce się zmienić.
Jak wprowadzić to wszystko w życie?
Czasem myślę że nie dorosłem.
Jak się zmienić?
Czy była między nami miłość , w pewnym momencie na pewno tak . Ale co sie z nami stało ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-08-15 10:55:11)

Odp: Zerwanie

Zanim przelejesz myśli na forum. Uporządkuj je. Nie wylewaj samym emocji. Napisz coś więcej, bo z tego nic nie można wywnioskować.

To co napisałeś, brzmi mniej więcej tak: nie chciałem kobiety, ale w końcu poczułem, że chce. Byłem zakochany, a nagle dopadło mnie, koniec zauroczenia. Skrzywdziłem ją tym, ale też zmieniłem się na lepsze. To na pewno była miłość, ale już nie jest. Jak się zmienić, co się stało?

3

To chyba były emocje.
Poznałem kobietę śliczną , dogadywaliśmy się. Związek trwał rok. Przez ten rok spędzaliśmy czas razem głównie w weekendy z racji że  mieszkała w większym mieście. 
W pewnym momencie zaczęły się u mnie przemyślenia czy ją kocham . Doprowadziło to do zakończenia związku i zerwania kontaktu. 
Jestem przerażony całą sytuacją jak mogłem się w niej tak szybko odkochać . Że to zakończyłem.  A myślałem że to ta jedyna. Co było nie tak.
Druga kwestia jak sobie radzić po zakończeniu związku ?
Pochodzę z miasta gdzie wszyscy się znają przytłacza mnie to . Dla mnie to powrót do szarej rzeczywistości której nie chciałem i nie chcę  ( imprezy , koledzy , pospolite myślenia mniejszych miast że każdego trzeba obgadać ) .
Spotkania z nią dały mi ucieczkę od tej starej rzeczywistości . Robiłem to co chciałem czyli spędzałem z nią tylko wolny czas , planowaliśmy wyjazdy nawet te zwykłe proste zakupy miały sens .  A teraz jestem sam jak palec.
Boję się że następny związek z mojej strony będzie wyglądał tak samo , że wkońcu się odkocham.

4

Prośba o usunięcie tematu. I tak nie było żadnej odpowiedzi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024