Niepewnosc ciąży PoMOCy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Niepewnosc ciąży PoMOCy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Gosik94 (2018-08-14 15:48:00)

Temat: Niepewnosc ciąży PoMOCy

Witam wszystkie forumowiczów.
Mam nadzieję że któraś z Was rozwieje lub potrzerdzi moje obawy.
Przez 2 lata brałam tabletki antykoncepcyjne ale 2 miesiące temu je odstawiłam. Od tamtej pory z moim TŻ mamy tylko i wyłącznie stosunki przerywane... I tu się zaczyna. 6 sierpnia miałam domniemana owulacje. Wtedy mieliśmy zbliżenie.  To samo 7 i 8 sierpnia... Dziś jest 14 I dopiero zajrzałam do kalendarzyka... Czy istnieje możliwość że jestemw ciąży? Jeszcze za wczesnie na test z moczu a mieszkam w uk i tu bety nje robia. Nie jestem pewna ale chyba mam większe brodawki (nie jestem pewna czy mam czy to tylko urojenia )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niepewnosc ciąży PoMOCy
Gosik94 napisał/a:

Witam wszystkie forumowiczów.
Mam nadzieję że któraś z Was rozwieje lub potrzerdzi moje obawy.
Przez 2 lata brałam tabletki antykoncepcyjne ale 2 miesiące temu je odstawiłam. Od tamtej pory z moim TŻ mamy tylko i wyłącznie stosunki przerywane... I tu się zaczyna. 6 sierpnia miałam domniemana owulacje. Wtedy mieliśmy zbliżenie.  To samo 7 i 8 sierpnia... Dziś jest 14 I dopiero zajrzałam do kalendarzyka... Czy istnieje możliwość że jestemw ciąży? Jeszcze za wczesnie na test z moczu a mieszkam w uk i tu bety nje robia. Nie jestem pewna ale chyba mam większe brodawki (nie jestem pewna czy mam czy to tylko urojenia )

Oczywiscie ze jest to mozliwe.
1) Uprawiasz seks bez zabezpieczenia (stosunek przerywany nie jest zadna metoda antykoncepcji i znam wiele par ktore sie dorobily dzieci przez jej stosowanie)
2) Robisz to w dni potencjalnie plodne
3) po odstawieniu antykoncepcji owulacja moze byc nawet duzo bardziej intensywna niz tradycyjnie i istnieje sporo ryzyko ciazy mnogiej.

3

To nie jest tak że nie chce tego bo z partnerem rozmawialiśmy o tym i gdybym byla to nie było by tragedi.  Nigdy nie miałam tego typu sytuacji i czuj3 się zmieszana... czytałam że prawdopodobieństwo wynosi 30% tylko..

4

Prawdopodobieństwo jest normalne tongue
50/50 albo jesteś albo nie.
I nie patrz na swoje brodawki, bo domniemane objawy ciąży to i tak by jeszcze nie wystąpiły.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Niepewnosc ciąży PoMOCy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024