Zdjęcia byłych w portfelu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdjęcia byłych w portfelu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Zdjęcia byłych w portfelu

Hej. Co byście zrobiły, gdybyście znalazły zdjęcia byłych dziewczyn w portfelu swojego faceta ? Niby głupota , a jednak jaka byłaby wasza reakcja ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zdjęcia byłych w portfelu

A po co Ty facetowi portfel przeglądasz?

3

Nie nie, to nie mój problem tylko przyjaciółki, która dzisiaj to odkryła i zapytała mnie o zdanie wink

To w takim razie po co ona grzebie facetowi w portfelu...

5

Wiesz nie mam pojęcia , tym bardziej się dziwię , bo są szczęśliwa para;) a facet uzbierał sporą kolekcję tych zdjęć

6 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-13 18:56:01)

kate.middleton napisał/a:

Wiesz nie mam pojęcia , tym bardziej się dziwię , bo są szczęśliwa para;) a facet uzbierał sporą kolekcję tych zdjęć

Jakoś nie chce mi się wierzyć w to szczęście, skoro ona mu przetrzepuje portfel bez powodu, telefon pewnie też smile

A pytałam dlatego, że jakby po prostu wpadła na nie przypadkiem, bo facet jej powiedział "weź sobie tam stówkę", to by to po prostu nic nie znaczyło, że te zdjęcia tam sobie są. A jak mu grzebie w portfelu i innych rzeczach bez jego wiedzy i zgody, to znaczy, że i tak nie ma do niego zaufania, więc co jej za różnica, po co on tam ma te zdjęcia...

Kolekcjoner smile smile

8

Powiedziała mi, że nie zrobiła tego specjalnie, tylko chciała sobie jego karty pooglądać, a tu zonk wypadają zdjęcia byłych. O czym to może świadczyć, że facet je tam nosi?

Powiedziała mi, że nie zrobiła tego specjalnie, tylko chciała sobie jego karty pooglądać, a tu zonk wypadają zdjęcia byłych. O czym to może świadczyć, że facet je tam nosi?

O niczym, natomiast cała ta sytuacja niezbyt dobrze świadczy o Twojej koleżance. Jakby te karty oglądała za zgodą swojego faceta, to by po prostu mogła go o to zapytać.

10

No tak masz rację , tak jej odpowiem. Dziękuję santapietruszka za odpowiedź !!! smile

11

santapietruszka napisał/a:

O niczym, natomiast cała ta sytuacja niezbyt dobrze świadczy o Twojej koleżance. Jakby te karty oglądała za zgodą swojego faceta, to by po prostu mogła go o to zapytać.

Zgadzam się że o koleżance to niezbyt dobrze świadczy, i niby szczęśliwym związku . Cos najprawdopodobniej powoduje że ona nie czuje się bezpiecznie w związku... intuicja ???
Ale nie zgadzam się zupełnie że zdjęcia byłych w portfelu o niczym nie świadczą.
Aby związek był kompletny... obie strony powinny być zaangażowane w 150 % .... a wspominki ex związane ze zdjęciami z pewnością nie są 150 % zaangażowaniem.

12 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-14 10:06:07)

chceuciekacstad napisał/a:

Aby związek był kompletny... obie strony powinny być zaangażowane w 150 % .... a wspominki ex związane ze zdjęciami z pewnością nie są 150 % zaangażowaniem.

Jakby to był komplet zdjęć jednej byłej, to bym się zgodziła smile Ale według mnie facet po prostu sobie przekłada wszystkie byłe do innej zakładki w portfelu i tyle big_smile To wcale nie znaczy, że codziennie wieczorem wyciąga te wszystkie foty i modli się do nich, i wspomina... po prostu je ma, bo szkoda mu było wyrzucić...

Natomiast jeśli tych byłych jest bardzo gruby plik, to też tu coś nie halo, ale nie ma to związku z obecnym związkiem, tylko ogólnie z facetem wink

I wybaczcie, ale nie zgodzę się, że to intuicja kazała tej koleżance sprawdzać, jakie gość ma karty big_smile

13

chceuciekacstad napisał/a:

Jakby to był komplet zdjęć jednej byłej, to bym się zgodziła smile Ale według mnie facet po prostu sobie przekłada wszystkie byłe do innej zakładki w portfelu i tyle big_smile To wcale nie znaczy, że codziennie wieczorem wyciąga te wszystkie foty i modli się do nich, i wspomina... po prostu je ma, bo szkoda mu było wyrzucić...

Natomiast jeśli tych byłych jest bardzo gruby plik, to też tu coś nie halo, ale nie ma to związku z obecnym związkiem, tylko ogólnie z facetem wink

I wybaczcie, ale nie zgodzę się, że to  intuicja kazała tej koleżance sprawdzać, jakie gość ma karty big_smile

Koleżanka grzebie bo cos jest dla niej nie halo.... a z czego to wynika ???? za mało danych .
Pewna siebie i  faceta kobieta,  nie sprawdza go .... czy ona nie czuje się pewna bo tak ma ... czy z powodu jego zachowania ....  danych brak.

Kolekcjoner mówisz , i to niegroźny .... hehhehe

14 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-08-14 13:27:37)

Pytanie bylo co byście zrobiły jakby Wasz facet nosił zdjęcia. Po co więc rozwijany jest tak temat koleżanki po co przegląda? Przecież to nie o tym jest temat big_smile
Ja bym uznała to co najmniej za dziwne ale może to dlatego że ja w portfelu noszę zdjęcia naprawdę ważnych dla mnie osób np mamy. Jakbym miała zdjęcie faceta i byśmy się rozstali to na pewno bym nie zapomniała wyjąć zdjęcia. Więc trochę dziwnie bym się poczuła, pewnie bym spytała czemu je ma (ale bez pochopnych wniosków że to jakiś znak czy coś)

15

Ja też z ciekawości nie raz grzebie w różnych rzeczach i jakoś nie czuje się z tym źle.

Ja bym się zapytała wprost kolesia po co mu ta kolekcja.

16

Koleżanka mi właśnie powiedziała , że jej chłop się z niej śmiał wink że jak chce to może wyrzucić te zdjecia. To stary portfel, a on z kolekcją nie wiedział co zrobić.....Ci faceci wink

17 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-14 15:12:06)

Lady Siggy napisał/a:

Ja też z ciekawości nie raz grzebie w różnych rzeczach i jakoś nie czuje się z tym źle.

Ja bym się zapytała wprost kolesia po co mu ta kolekcja.

No to niech się koleżanka po prostu zapyta, w czym problem? big_smile Skąd my mamy wiedzieć, czemu gość sobie zdjęcia byłych zbiera, może lubi, może zapomniał, że ma, a może na piwie z kolegami je wyciągają i rzucają w nie lotkami... Ja się jej nie każę czuć z tym źle, to ona ma problem z zapytaniem i woli snuć przypuszczenia... więc prosty z tego wniosek - nie chce się przyznać, że tam grzebała i tyle. A z jakiego powodu - to faktycznie nie temat tego wątku. Tylko że to dobrze o tym związku nie świadczy, bez znaczenia, dlaczego tam grzebała, czy mając powody, czy ich nie mając i że boi się do tego przyznać...

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdjęcia byłych w portfelu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024