Studia pedagogiczne UŚ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Studia pedagogiczne UŚ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Studia pedagogiczne UŚ

Hejka, czy ktoś studiuje pedagogikę w Kato? Jak wasze odczucia? A może ktoś wybiera się w tym roku. wink

Zobacz podobne tematy :
Odp: Studia pedagogiczne UŚ

Studiowałam tam pedagogikę i polecam, niektórzy wykładowcy wspaniali, można wiele nauczyć się o sobie i o życiu. Bardzo potrzebne studia, pokazujące co naprawdę jest ważne.

3

zaklopotana123451 napisał/a:

Studiowałam tam pedagogikę i polecam, niektórzy wykładowcy wspaniali, można wiele nauczyć się o sobie i o życiu. Bardzo potrzebne studia, pokazujące co naprawdę jest ważne.

Szczęka mi opadła smile kiedyś myślałam  jak wy - wybrałam wspaniały opiekuńczy zawód - ale doszedł dom, dziecko itp idt... najważniejsze jest niestety ile zarobisz, czy dostaniesz pracę - po pedagogice - ludzi jest mnóstwo a pracy małooooo. Przekwalifikowałam się - straciłam na to kolejne lata ale opłacało się. A bajki, którymi racza was kościół i inne instytucje oddajcie nadawcom - gdzie prawdziwe życie nie ma miejsca na małe wynagrodzenia - jeśli tak jest to albo zagranica albo życie w kraju z godnością i niestety nie w zawodach opiekuńczych, w których pracują przeważnie kobiety i niestety przeważnie my dostajemy po tyłkach finansowo.

4 Ostatnio edytowany przez zaklopotana123451 (2018-07-19 16:31:36)

Obracam się w kręgu pedagogów i wbrew Twojej opinii, jest dużo pracy dla osób po pedagogice i wcale nie jest jakaś najgorzej płatna. Najważniejsze to mieć plan na siebie i wykonywać pracę z pasji. Wtedy da się zarabiać z godnością i robić jednocześnie to, co się kocha.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Studia pedagogiczne UŚ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024