kłamstwa chłopaka, zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kłamstwa chłopaka, zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: kłamstwa chłopaka, zdrada?

Zaczne od tego iz mam chłopaka od około roku. Wczesniej byłam w 6 letnim związku jednak nie układało mi się w nim więc postanowiłam odejsć. Mój nowy chłopak zaprezentował się na takiego uczciwego zapatrzonego we mnie faceta. Jednak z czasem zaczęły wychodzic na jaw jego kłamstwa. Jedno, drugie trzecie ale najbardziej poruszyło mnnie to. W czasie gdy mnie podrywał zarzekał się ze nie utrzymuje kontaktu z inną dziewczyną, nawet z nikim nie pisze, jednak po jakimś czasie wyszło kilka informacji o jego byłych związkach w tym min. i pani I. On ówił ze to nie był zwiaz4ek ze go z nia nic nie łączyło itd, spotkali się tylko kilka razy na kawę, po jakimś czasie okazało się że i to jest kłamstwem bo spał z nią. Nie potrafiłam zrozumiec po co klamie skoro kazde z nas w poprzednim zyciu mialo kogos, jaki sens jest kłamać.... lecz po jakims czasie okazało się że w czasie kiedy on podrywał mnie, mowil jak bardzo mnie kocha, jak mu się podobam pojecał z nią na domek nad jeziorem...gdy o tym się dowiedziałam czułam się strasznie skrzywdzona i oszukana....co chwile wychodzą jakies nowe kłamstwa na jaw. Najgorsze jest to ze ta dziewczyna wydzwania do niego nocami, on ja odrzuca, nie odpisuje jej w ostatnim czasie nawet się ostro poklocili o to by ona dala mu spokoj. Jenak mnie to nie uspokoilo...wiem ze to przeszlość, ale po co klamał...po co mówił mi ze mnie kocha a jezdził z inną na noc...(on twierdzi ze byli z nimi inni znajomi i poprostu zrobili ognisko i się pobawili)...dziwnie się z tym czuje i nie wiem co o tym mysleć.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2018-07-16 12:39:38)

Odp: kłamstwa chłopaka, zdrada?
aniulka1212 napisał/a:

Zaczne od tego iz mam chłopaka od około roku. Wczesniej byłam w 6 letnim związku jednak nie układało mi się w nim więc postanowiłam odejsć. Mój nowy chłopak zaprezentował się na takiego uczciwego zapatrzonego we mnie faceta. Jednak z czasem zaczęły wychodzic na jaw jego kłamstwa. Jedno, drugie trzecie ale najbardziej poruszyło mnnie to. W czasie gdy mnie podrywał zarzekał się ze nie utrzymuje kontaktu z inną dziewczyną, nawet z nikim nie pisze, jednak po jakimś czasie wyszło kilka informacji o jego byłych związkach w tym min. i pani I. On ówił ze to nie był zwiaz4ek ze go z nia nic nie łączyło itd, spotkali się tylko kilka razy na kawę, po jakimś czasie okazało się że i to jest kłamstwem bo spał z nią. Nie potrafiłam zrozumiec po co klamie skoro kazde z nas w poprzednim zyciu mialo kogos, jaki sens jest kłamać.... lecz po jakims czasie okazało się że w czasie kiedy on podrywał mnie, mowil jak bardzo mnie kocha, jak mu się podobam pojecał z nią na domek nad jeziorem...gdy o tym się dowiedziałam czułam się strasznie skrzywdzona i oszukana....co chwile wychodzą jakies nowe kłamstwa na jaw. Najgorsze jest to ze ta dziewczyna wydzwania do niego nocami, on ja odrzuca, nie odpisuje jej w ostatnim czasie nawet się ostro poklocili o to by ona dala mu spokoj. Jenak mnie to nie uspokoilo...wiem ze to przeszlość, ale po co klamał...po co mówił mi ze mnie kocha a jezdził z inną na noc...(on twierdzi ze byli z nimi inni znajomi i poprostu zrobili ognisko i się pobawili)...dziwnie się z tym czuje i nie wiem co o tym mysleć.

Jeśli ktoś pisze:„dziwnie się z tym czuje i nie wiem co o tym mysleć” - to powinien naprawdę uważnie przyjrzeć się sobie. Przecież my Tobie nie jesteśmy w stanie powiedzieć, co TY czujesz i co myślisz, tylko jak my te sytuacje odbieramy, ale nie po to, żebyś Ty się zorientowała, co powinnaś czuć i myśleć, ale tylko w celu nabrania przez Ciebie dystansu, moźe zdobycia innej niż własna - perspektywy.

W moim odczuciu Twój chłopak świadomie kłamał, oszukiwał, mataczył, może nawet zdradzał. Dla mnie znaczenie miałoby DLACZEGO tak postaępowal, JAKIE emocje i potrzeby kryją się za jego postępowaniem, JAK dzisiaj postrzega tamto swoje zachowanie, CZY żałuje, CZY ma poczucie winy i wyrzuty sumienia wobec Ciebie, CO go powstrzymywało i moźe nadal powstrzymuje przed ujawnieniem całej prawdy, CZY i JAKĄ ma refleksję dotycząca jego zachowania. To wszystko stałoby się dla mnie podstawą, żeby zdecydować, czy jest w nim potencjał do zmiany a we mnie chęć kontynuowania tej relacji. Ludzie popełniają błędy, zresztą z różnych powodów, chociaż nie wszystkie warto wybaczać, to czasami można.
Inna sprawa, to czy Ty, Autorko wierzysz w to, że ludzie JEŚLI chcą to potrafią się zmienić, bo jeśli nie, to kontynuowanie związku z kłamcą (który się nie zmieni) chyba nie bardzo ma sens.

3

on twierdzi że robił to ze strachu by mnie nie stracić. Bał się powiedzieć prawdę.

4

aniulka1212 napisał/a:

on twierdzi że robił to ze strachu by mnie nie stracić. Bał się powiedzieć prawdę.

Spróbuj moźe się uspokoić, pozbierać myśli i napisać, co on w powyższy sposób usprawiedliwiał, bo chyba nie to, że cyt: „mowil jak bardzo mnie kocha, jak mu się podobam pojecał z nią na domek nad jeziorem”.
Poza tym piszesz, że najgorsze, że tamta wydzwania. Dziwne to, że bardziej martwi Cię zachowanie nieznanej kobiety niż ewidentna nielojalność i nieuczciwość Twojego chłopaka. Co jest z Tobą?

5

aniulka1212 napisał/a:

Nie łykaj wszystkiego co Ci mówi... Facet sobie dalej flirtuje na boku, ot co .... Jeżeli ona niby tak go "męczy" to już dawno mógł zablokować jej numer... a tego nie zrobił, co świadczy o tym, że mają nadal kontakt...

6

blokował jej numer, natomiast ona wydzwania z innych numerow np. od kolezanek. Widziałam w wiadomościch jak ona zarzuciła mu ze podczas zwiazku z nią mial romansiki z inna i dokladnie opisała mnie . Ja nie byłam tego świadoma....

7 Ostatnio edytowany przez aniulka1212 (2018-07-16 13:11:43)

on ciągle tłumaczy mi ze to było, minęło. Przeraża mnie to dlatego ze jezeli mnie i ja okłamywał moze mnie kiedys spotkac to samo....

8

Boszszsz...kolejny troll

9

Jeśli nie uprawiasz tu trolingu, to zrozumiesz, że będzie kłamał dalej. Amen.

10

Ja bym już mu nie wierzyła

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kłamstwa chłopaka, zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024