Co on właściwie do mnie czuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co on właściwie do mnie czuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Co on właściwie do mnie czuje?

Cześć
Chciałabym się anonimowo wyżalić. Nie wiem już co o tym myśleć jestem zmęczona związkiem. Jesteśmy ze sobą kilka lat mamy razem dziecko. Od jakiegoś czasu codziennie partner mówi mi że nie wie czy mnie kocha albo że mnie nie kocha. A np. 2 dni później mówi że kocha i później znów to samo, że jednak nie, albo że jednak nie wie. Powiedziałam mu wprost. Dlaczego nie powiedział mi o tym wcześniej zanim zaszłam w ciążę, stwierdził, że nie wie. Na co dzień jest w stosunku do mnie złośliwy. Często mnie krytykuje mówi że jestem półgłówkiem że do niczego się nie nadaje że nic nie potrafię dobrze zrobić. Gdy go o coś pytam odpowiada podniesionym głosem. Raz powiedziałam że traktuje mnie już tylko jak matkę naszego dziecka a jak kobietę to już nie odpowiedział że z tą moją kobiecością to by dyskutował. Zabolało mnie to. Nie rozumiałam o co mu chodziło przecież dbam o siebie. O wspólnym spędzaniu czasu nie ma mowy mój partner nie chce każdą moją propozycję odrzuca. Woli spędzać czas sam przed komputerem. Męczy mnie taki związek ale nie mam możliwości np. pójść do rodziców.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co on właściwie do mnie czuje?

Zapytaj wprost męża co dalej planuje, skoro ma do Ciebie takie podejście.

3 Ostatnio edytowany przez marakujka (2018-07-09 21:56:54)

Odp: Co on właściwie do mnie czuje?

matylda100, a pójść do pracy, wynająć coś, wziąć rozwód, jakieś alimenty na dziecko lub na ciebie?
Myślisz, że twojemu dziecku jest i miło będzie słuchać jak ojciec upokarza matkę i mówi że mamusia to debil? Ty już się przyzwyczaiłaś do wariata, więc oczywiście jest tylko twoją sprawą czego nie zrobiłabyś najchętniej ze sobą samą i na co się nie zgodziła, ale jest jeszcze twoje dziecko, o którego komforcie powinnaś myśleć przede wszystkim.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co on właściwie do mnie czuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024