Moja była - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Moja była

Witam drogie Panie
Mimo że nie jestem kobietą to mam taki mały problem i zwracam się z nim do was ponieważ właśnie wy go najlepiej zrozumiecie.

Zerwałem z swoją dziewczyną miesiąc temu z wielu powodów próbowała mnie ograniczać chodziła na imprezy a mi na to nie pozwalała robiła awantury gdy grzecznie prosiłem ją żeby mi mówiła kiedy wychodzi i żeby nie upijała się gdyż się o nią martwie. I ciągle mnie oszukiwała

Podczas zerwania chciałem to rozwiązać grzecznie i pokojowo i było tak przez 5 minut ale potem ona zaczeła mnie wyklinać więc wypunktowałem jej powody dlaczego z nią zerwałem. Zablokowała mnie na fb i miałem spokój przez miesiąc. Nie pisałem do niej nie próbowałem jej odzyskać zwyczajnie pogodziłem się z wiadomością że do siebię nie pasujemy.
Jednak dzisiaj stało się coś dziwnego otóż ta pani wysyła mi zdjęcia z swoim nowym chłopakiem którego poznała dziś przypadkiem i okazało się że to mój dobry kumpel. Gdy napisałem jej szczerze że nie musi mi wysyłać zdjęć gdyż naprawde cieszę się z jej nowego związku zaczeła mnie wyklinać i napisała że nie chce mnie znać na co  ja jej odpowiedziałem że tak nie powinno się zachowywać bo jest to nie zbyt miłe i na tym się skończyło

I tu mam pytanie po co ona to robi. Prawie o niej zapomniałem a ona po miesiącu próbuje wzbudzić we mnie zazdrość a ja nie rozumiem jej zachowania. Nie wiem czy znowu się nie upiła i czy nie robi tego celowo a może przypadkiem ale ja jako prosty facet nie jestem w stanie tego zrozumieć i nie wiem jak się zachować
Bardzo proszę was drogie Panie o jakieś porady gdyż jestem totalnie zagubiony.
Dodam że kilka dni po rozstaniu proponowała mi ona przyjaźń ale ja się nie zgodziłem

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja była

Jeszcze dodam że zastanawiam się nad tym żeby się z nią spotkać i wszystko z nią wyjaśnić tak żeby zakończyć sprawe raz na zawsze i dobrze

3

Na pewno nie zrobiła tego przypadkiem, chciała wzbudzić w Tobie zazdrość, odradzam Ci też spotkania, co będziesz wyjaśniać i po co? Wtedy ona poczuje że jednak Cię ciągnie do niej a  tego chyba  nie chcesz, zostaw to tak jak jest i najlepiej na drugi raz jej nie odpisuj.

4

Wieje toksycznością ze strony Twojej ex. Pewnie jeszcze kilka numerów Ci wywinie i odpuści. Absolutnie się nie umawiaj, nie wyjaśniaj, to tylko pożywka dla Twojej ex.

5

Dobrze dziękuje za porade.
Jednak ja chciałbym zrozumieć sens takiego zachowania gdyż jak  nie rozumiem jaki cel ona chce osiągnąć i jakie jej to  przyniesie korzyści

6

Krakens napisał/a:

Dobrze dziękuje za porade.
Jednak ja chciałbym zrozumieć sens takiego zachowania gdyż jak  nie rozumiem jaki cel ona chce osiągnąć i jakie jej to  przyniesie korzyści

Poczucie dumy i zazdrości. Nie może pogodzić się z tym, że nie jest w Twoim sercu. Nie może otrząsnąć się po Waszym rozstaniu. Trzymam kciuki!

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024