Witam drogie Panie
Mimo że nie jestem kobietą to mam taki mały problem i zwracam się z nim do was ponieważ właśnie wy go najlepiej zrozumiecie.
Zerwałem z swoją dziewczyną miesiąc temu z wielu powodów próbowała mnie ograniczać chodziła na imprezy a mi na to nie pozwalała robiła awantury gdy grzecznie prosiłem ją żeby mi mówiła kiedy wychodzi i żeby nie upijała się gdyż się o nią martwie. I ciągle mnie oszukiwała
Podczas zerwania chciałem to rozwiązać grzecznie i pokojowo i było tak przez 5 minut ale potem ona zaczeła mnie wyklinać więc wypunktowałem jej powody dlaczego z nią zerwałem. Zablokowała mnie na fb i miałem spokój przez miesiąc. Nie pisałem do niej nie próbowałem jej odzyskać zwyczajnie pogodziłem się z wiadomością że do siebię nie pasujemy.
Jednak dzisiaj stało się coś dziwnego otóż ta pani wysyła mi zdjęcia z swoim nowym chłopakiem którego poznała dziś przypadkiem i okazało się że to mój dobry kumpel. Gdy napisałem jej szczerze że nie musi mi wysyłać zdjęć gdyż naprawde cieszę się z jej nowego związku zaczeła mnie wyklinać i napisała że nie chce mnie znać na co ja jej odpowiedziałem że tak nie powinno się zachowywać bo jest to nie zbyt miłe i na tym się skończyło
I tu mam pytanie po co ona to robi. Prawie o niej zapomniałem a ona po miesiącu próbuje wzbudzić we mnie zazdrość a ja nie rozumiem jej zachowania. Nie wiem czy znowu się nie upiła i czy nie robi tego celowo a może przypadkiem ale ja jako prosty facet nie jestem w stanie tego zrozumieć i nie wiem jak się zachować
Bardzo proszę was drogie Panie o jakieś porady gdyż jestem totalnie zagubiony.
Dodam że kilka dni po rozstaniu proponowała mi ona przyjaźń ale ja się nie zgodziłem