Czy za często chcę seksu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy za często chcę seksu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy za często chcę seksu?

Witam Serdecznie
Mamy po ok 25 łat, od ponad roku mieszkamy razem a znamy się 1,5. Po ok dwóch,trrzech tygodniach spotykania się, postanowiliśmy zamieszkać razem. Od początku było super i nie żałujemy .
Problem polega na tym, że jak dla mnie to seks jest zbyt rzadko ,tzn co kilka dni,raz na tydzień. Rzadki bo kiedyś kilka razy dziennie był . Zdaje sobie sprawę że cały czas tak nie będzie ale co zrobić ze mi tego brakuje ... Rozmawialismy o tym, on myśli że jest dla mnie niewystarczający i myśli że nie jestem z nim szczęśliwa,a jestem i to bardzo. Zapewnia mnie ,że bardzo mu się podobam itp. Natomiast ja też trochę przytyłam, mówi że niewiele się zmieniłam pod względem wyglądu, jestem ogólnie i tak na diecie od daty testu na wadze

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy za często chcę seksu?

Hm coś dużo tekstu wycięlo..
W skrócie seks jest zbyt rzadko jak na moje libido
Rozmawialismy o tym,mysli że nie jestem z nim szczęśliwa i że jest niewystarczający
Czy seks raz na tydzień, co 4 dni to za często ? Dla mnie jest ważny i lubię to robić
Dodam też że ostatnio ma sesje i nową pracę wiec się stresuje ale to jakoś ok e tygodni, natomiast stan ten trwa ok pół roku
A co do wyglądu,jestem brunetką z krągłościami, wesoła bizneswoman i dla M bardzo się podobam, zapewnia mnie o tym
Też nie chce zazwyczaj inicjować seksu... Chcę pożądane czuć z jego strony

3

W żadnym wypadku to wcale nie jest tak często masz prawo mieć swoje potrzeby są dwie możliwości albo nie sprostał ci albo twoja twoje przytycie go odrzuca z tym pierwszym on musi się zmierzyć lekarz bądź reklamowane suplementy na potencję z drugim to ty powinnaś się zmierzyć. Jeśli nie dacie sobie rady no cóż pozostaje kompromis albo do widzenia rozchodzimy się.

4 Ostatnio edytowany przez troll (2018-06-24 08:53:52)

To co opisujesz, to absolutna norma. Na początku zawsze jest buchający ogień który z czasem trochę przygasa. U was to poszło jakoś szybko, bo 25 letni mężczyzna fizjologicznie powinien móc/chcieć codziennie. Ale dzisiejszy świat niesie sporo czynników obniżających libido, więc "co kilka dni" to nie jest tak źle.
A twoje podejście "nie chce inicjować" jest trochę bez sensu. Rozumiem, jak poznajesz faceta w barze, że chcesz żeby on cię zdobywał. Ale w związku? To jest dla mężczyzny super uczucie jak jego kobieta budzi go miziajac i zachęcając do seksu. Albo jak czasem zrobisz mu masaż, niekoniecznie relaksujący. Nie musisz tego robić codziennie, ale tak jak ty chcesz być pożądana, tak i twój mężczyzna chce czuć że go pragniesz.

5

Trolling i nic wiecej

6

Anet19 napisał/a:

Trolling i nic wiecej

To nie musi być trolling. Takie sytuacje są częste.

Witam ponownie

Zatem, to nie trolling aczkolwiek wolałabym by tak jednak było...

Natomiast z nocy z soboty na niedzielę odbyliśmy z M o tym rozmowę.
Trochę mu weszłam na ego, on w odpowiedzi rzucił mi coś, że byłoby gdybym trochę schudła... Za to mocno się oburzyłam bo wychodzi na to że kłamał gdy mówił mi ze się całkowicie podobam. W odpowiedzi nie chciałam z nim rozmawiać, było trzaskanie drzwiami i nocne wędrówki ludów. On próbował mnie zatrzymać, wyjaśniał że to tylko był niedojrzały tekst by mi zrobić na złość i że bardzo przeprasza i że wcale tak nie myśli, ja oczywiście i tak go nie słuchałam... Następnego dnia już normalnie po rozmawialismy. Dalej mnie zapewnia że bardzo mu sie podobam taka i że po mnie nawet nie widać że przytyłam ,co wcześniej też mówił. Ja zrozumiałam pewną hipokryzje z mojej strony, on mi wyjaśnił też że nie da radę codziennie, 3-4 razy w tygodniu. Nie potrzebuje seksu codziennie, że teraz nawet nie ma do tego glowy, za dużo problemów i że gdy wszystko ku się układa to on jest bardzo chętny na zbliżenia.
Tak więc pogodzilismy się a ja chodzę z malinkami

troll napisał/a:

To co opisujesz, to absolutna norma. Na początku zawsze jest buchający ogień który z czasem trochę przygasa. U was to poszło jakoś szybko, bo 25 letni mężczyzna fizjologicznie powinien móc/chcieć codziennie. Ale dzisiejszy świat niesie sporo czynników obniżających libido, więc "co kilka dni" to nie jest tak źle.
A twoje podejście "nie chce inicjować" jest trochę bez sensu. Rozumiem, jak poznajesz faceta w barze, że chcesz żeby on cię zdobywał. Ale w związku? To jest dla mężczyzny super uczucie jak jego kobieta budzi go miziajac i zachęcając do seksu. Albo jak czasem zrobisz mu masaż, niekoniecznie relaksujący. Nie musisz tego robić codziennie, ale tak jak ty chcesz być pożądana, tak i twój mężczyzna chce czuć że go pragniesz.

Tak, masz rację. M też mi mówi, że dzisiejszy świat i styl życia niestety nie wpływa dobrze na libido. Tak samo racją że w związku tr mega pożądanie jest na początku, on to samo mówił że to tak jak nowa zabawka. Najpierw och i ach, całe dnie możemy się bawić, później cóż odkrywamy że oprócz ulubionej lalki bądź misia (choć to dwuznacznie brzmi hehe) jest jeszcze życie, problemy i wiele innych aspektów ,trochę nam zabawka powszechniejsze, co nie oznacza że nie chcemy się nią bawic.
Natomiast drugi wątek odnosi się mojego inicjowania. Hmm ja to czuję że często sama inicjuje, ale nie chcę się też zwykle ja dopraszac o to. Natomiast M też zwrócił mi uwagę że na początku robiłam to inaczej, bardziej się starałam , prawda. Z drugiej strony hm nie zwróciłam też uwagę na to, że on jednak częściej mnie zaczepiał, czy to klaps w tyłek w kuchni, czy ręką pod sukienkę na kanapie w salonie itp. Natomiast trochę było tego, ale ja tak na to nie patrzyłam ,bo w głowie miałam tylko takie "dzikie podchody" tongue

No dobrze... To wiecie już jak to wygląda... Hm co mogę zrobić by to pożądanie było na długo?  Oczywiście mimo wszystko wziąć się za siebie, chociaż generalnie moj zawód i tak wymaga ode mnie bym dobrze wyglądała, nie zapuściłam się ilubue dobrze wyglądać big_smile jakie jeszcze macie pomysły?
Liczę na Waszą pomoc:)

A i wybaczcie,pisze z nowego telefonu i nieco mnie denerwuje wink

9

To jest jak najbardziej normalne. Możesz chcieć częstego seksu. Niestety normalne jest to, że on może chcieć go mniej bo ma mniejsze libido. Możliwe że pod tym względem się nie dopasowaliscie.

Jest też możliwe że pojawiają się czynniki zewnętrzne, stres dużo pracy mało wolnego czasu rutyna czyli coś nad czym można popracować. Jest też temat Twojej wagi. Powinnaś nad tym popracować. Nawet jak nie dla niego to dla siebie.

Co do tego że Cię "okłamał". Nie dziw mu się. Skoro potem wybuchasz złością i są wielkie kłótnie. Może po prostu nie wiedzieć jak Ci to delikatnie przekazać bo wie że będziesz miała potem do niego pretensje.

10

BezimiennaIstotka napisał/a:

Trochę mu weszłam na ego, on w odpowiedzi rzucił mi coś, że byłoby gdybym trochę schudła... Za to mocno się oburzyłam bo wychodzi na to że kłamał gdy mówił mi ze się całkowicie podobam. W odpowiedzi nie chciałam z nim rozmawiać, było trzaskanie drzwiami i nocne wędrówki ludów. On próbował mnie zatrzymać, wyjaśniał że to tylko był niedojrzały tekst by mi zrobić na złość i że bardzo przeprasza i że wcale tak nie myśli, ja oczywiście i tak go nie słuchałam...

Jak robisz takie jazdy po tekście chłopaka to on pewnie dla spokoju stwierdza ze w cale tak nie mysli. Powiem tylko, ze ja tez nie mialem ochoty na zbyt czesty seks z zona dopoki nie schudla.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy za często chcę seksu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024